Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 22:09

Η Αναστασία Σαμπαζιώτη υποψήφια με τον Πέτρο Τατούλη στη Μεσσηνία

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Μια ακόμη υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Πελοπόννησος”. Η Αναστασία Σαμπαζιώτη είναι το νέο μέλος στο συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας…

«Καλωσορίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη συμπόρευση της Αναστασίας Σαμπαζιώτη με τη Νέα Πελοπόννησο στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές”, σημειώνεται σε γραπτή δήλωση του Πέτρου Τατούλη, η οποία συνεχίζεται ως εξής: “Με την υποψηφιότητα της Αναστασίας Σαμπαζιώτη αποδεικνύουμε τη δυναμική του συνδυασμού μας και την ικανότητα ενσωμάτωσης σε αυτόν νέων ανθρώπων με σημαντική επιστημονική κατάρτιση, καθαρή ματιά και πάθος να συμμετέχουν στα κοινά ώστε να προσφέρουν τις δυνάμεις τους προς όφελος των Πελοποννησίων πολιτών. Της εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι θα ενισχύσει σημαντικά τον αγώνα και το έργο μας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο».

Από την πλευρά της η Αναστασία Σαμπαζιώτη δήλωσε: «Με τιμά η πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη. Σαν εκπρόσωπος της νέας γενιάς αφουγκράζομαι τα προβλήματά της, συμμερίζομαι τις αγωνίες της και προτίθεμαι να δουλέψω σκληρά για να δημιουργήσουμε μαζί τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον. Είμαι γέννημα θρέμμα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την προοπτική της και την καλύτερη εξέλιξή της».

Βιογραφικό

Η Αναστασία Σαμπαζιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα όπου ολοκλήρωσε τις δευτεροβάθμιες σπουδές της.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και της Σχολής Δημοσιογραφίας του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας.