Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 21:24

Στο εκλογικό του κέντρο ο Παναγιώτης Νίκας, έκανε δήλωση για τη νίκη του

φωτό αρχείο φωτό αρχείο

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Το εκλογικό του κέντρο στην Καλαμάτα επισκέφθηκε πριν από λίγο ο επόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, όπου και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε, ο οποίος γιορτάζει με ενθουσιασμό για αυτή τη νίκη…

“Για όλους εμάς σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά, είναι μια σπουδαία βραδιά, για την Καλαμάτα, για τη Μεσσηνία, για την Αρκαδία, για την Αργολίδα, τη Κορινθία, την Λακωνία, ολόκληρη την Πελοπόννησο”, ανέφερε ο κ. Νίκας και συνέχισε: “Θα υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 77 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, τους αριστείς της Πελοποννησιακής κοινωνίας. Θα είναι από αύριο οι βασικοί μου συνεργάτες για μια νέα πορεία στην Πελοπόννησο. Ευχαριστώ επίσης τον Πελοποννησιακό λαό που σε αυτούς τους οχτώ μήνες του προεκλογικού αγώνα σε πόλεις και σε χωριά της Πελοποννήσου μας έδειξε τη αμέριστη συμπαράστασή του και την ανάγκη να υπάρξει αλλαγή στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Θέλω να σας πω ευθέως ότι από αύριο θα ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε στα πλαίσια του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση, μια προσπάθεια η οποία θα βασίζεται στη συνεργασία, στη συναντίληψη στην κοινή πορεία για την επίλυση των προβλημάτων.

Ευχαριστώ λοιπόν όλους τους πολίτες που με ψήφισαν και κυρίως ευχαριστώ αυτούς οι οποίοι δεν έχουν την ίδια με μένα ιδεολογική και πολιτική αναφορά. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Τους ευχαριστώ όλους και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να τους δικαιώσω”.