Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 01:12

Ο Π. Τατούλης “αποδέχεται το αποτέλεσμα” και θα υπηρετήσει τους πολίτες “με τον πιο αυστηρό τρόπο”

Ο Π. Τατούλης “αποδέχεται το αποτέλεσμα” και θα υπηρετήσει τους πολίτες “με τον πιο αυστηρό τρόπο”

ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Στην πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών ο Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι η παράταξή του, πειθαρχημένη στην υπεράσπιση των θεσμών, αποδέχεται το αποτέλεσμα, ενώ σημείωσε ότι θα υπηρετήσει τους πολίτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο “με τον πιο αυστηρό τρόπο”...

Ειδικότερα ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, δήλωσε έξω από το εκλογικό του κέντρο στην Τρίπολη: “Στις εκλογές οι πολίτες αποφάσισαν. Η Νέα Πελοπόννησος πειθαρχημένη απολύτως στην υπεράσπιση των θεσμών αποδέχεται το αποτέλεσμα. Είμαστε όμως εδώ όλοι μαζί αφενός μεν για να τονίσουμε ότι η Νέα Πελοπόννησος, αυτή που χάραξε έναν πρωτοπόρο δρόμο σε δύσκολους χρόνους, είναι παρούσα

και θα είναι παρούσα για να υπερασπιστεί όλα αυτά που πέτυχε μαζί με τους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια, απέναντι σε  οποιαδήποτε αντίληψη λαϊκισμού, σε οποιαδήποτε αντίληψη χειραγώγησης της αυτοδιοίκησης και του περιφερειακού θεσμού. Είμαστε εδώ όλοι  μαζί για να πούμε σε όλους αυτούς τους επίδοξους που θέλουν να χειραγωγήσουν το θεσμό της αυτοδιοίκησης ότι είναι Σταγματική τους υποχρέωση να τηρούν απολύτως τη θεσμική θωράκιση της αυτοδιοίκησης.

Είμαστε εδώ λοιπόν όλοι μαζί για να αποδείξουμε ότι η χώρα δεν ανορθώνεται μέσα από μιζέρια και από διχαστικά ζητήματα και προκρίματα. Η χώρα θέλει τολμηρές μεταρρυθμιστές λύσεις. Θέλει μεγάλα βήματα και αυτό το μεγάλο βήμα της απλής αναλογικής είμαστε εδώ να πούμε ότι θα το υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Όλοι αυτοί οι μίζεροι που για πολλά χρόνια φοβόντουσαν τις μεταρρυθμίσεις και κρυβόντουσαν πίσω από τα μεταρρυθμιστικά ζητήματα της χώρας ασφαλώς θα μας έχουν απέναντί τους.

Θέλω κυρίως να εκφράσω δημόσια στους πολίτες την ευγνωμοσύνη τη δική μου και των συνεργατών μου και της παράταξής μας για την εμπιστοσύνη τους, για το δικαίωμα που μας έδωσαν να τους εμπιστευόμαστε και όλοι μαζί να προχωράμε προς τα εμπρός. Τους ευχαριστώ λοιπόν δημόσια για άλλη μια φορά. Και εμείς τηρώντας την αυστηρότητα των δημοκρατικών θεσμών είμαστε εδώ για να τους υπηρετήσουμε με τον πιο αυστηρό τρόπο”.