Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 16:55

Μήνυμα Τατούλη στους συμπατριώτες του Αρκάδες

ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ 
Στους συμπατριώτες του Αρκάδες απευθύνεται, κυρίως, με μήνυμά του ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. Τους Αρκάδες που στον δεύτερο γύρο των εκλογών τον ψήφισαν σε ποσοστό 65,3%. Στο μήνυμά του αυτό ο Πέτρος Τατούλης επαναλαμβάνει ότι θα παραμείνει στον πολιτικό στίβο, δεν διευκρινίζει απολύτως αν αναφέρεται στο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης…

Το μήνυμα του Πέτρου Τατούλη, με τίτλο «Ψηλά το κεφάλι Αρκάδες – Ψηλά το κεφάλι Πελοποννήσιοι», έχει ως εξής: «Απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Πελοποννήσου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου στον πρώτο γύρο ανέδειξαν νικήτρια την παράταξη Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης απέναντι σε πέντε κόμματα, και στο δεύτερο γύρο μας τίμησαν με ένα εξαιρετικό ποσοστό ψήφων σε όλη την Πελοπόννησο.

Θέλω ωστόσο ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου Αρκάδες, οι οποίοι για ακόμα μια φορά απέδειξαν την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Αγωνιζόμαστε στον πολιτικό στίβο και στο δημόσιο βίο μαζί εδώ και 30 χρόνια, υπηρετώντας με συνέπεια την ιδεολογία και τις θέσεις μας, επιτυγχάνοντας συνεχώς νίκες που ωφέλησαν τον τόπο μας. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, από τις οποίες βγήκαμε νικητές και μαζί χαρήκαμε πολλές και σημαντικές νίκες, που δυνάμωσαν και μεγάλωσαν την Αρκαδία.

Η διαχρονική άρρηκτη αυτή σχέση μας επιβεβαιώθηκε και στις περιφερειακές εκλογές, όπου με πρωτοφανείς αντοχές σε αφόρητες πιέσεις, που σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικό ή προσωπικό, με τίμησαν με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας το γνήσιο ενδιαφέρον μου για την Αρκαδία και την καθαρή μου στάση απέναντι σε όλα τα προβλήματά της.

Υπερασπίστηκα επίσης την Αρκαδία με τόλμη και αποφασιστικότητα απέναντι σε λαϊκιστές που όψιμα, ως μεσσίες, εκδήλωσαν το «αγνό» τους ενδιαφέρον και προσπάθησαν να την μικρύνουν με τη μιζέρια τους, ώστε να ταιριάζει με το προφίλ τους. Οι Αρκάδες τους διέψευσαν με την τρανή και καθάρια φωνή τους.

Τους διαβεβαιώνω ότι θα παραμείνω πιστός στο δεσμό μας αυτό και ότι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια από όποια θέση βρίσκομαι για την ενίσχυση των Αρκάδων συμπατριωτών μου».