Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 13:15

Αρχαιρεσίες στην Ένωση Συντακτών, ανανέωση εμπιστοσύνης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων Κυριάκος Κορτέσης Ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων Κυριάκος Κορτέσης

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΝΗΣΙΑ 
Ανανέωσαν οι δημοσιογράφοι μέλη της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων την εμπιστοσύνη τους στο σύνολο σχεδόν των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Πάτρα. Πρώτος σε ψήφους ήρθε ο πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, που έχει την εντολή να διατηρήσει τα καθήκοντά του, Κυριάκος Κορτέσης…

Επανεκλέχτηκαν επίσης οι Γιώργος Καρβουνιάρης, Γιώργος Κυρούσης, και Κώστας Μπουλμπασάκος, ενώ νέο μέλος είναι ο Αντώνης Παπουτσάκης.

Σε ό,τι αφορά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης της Ένωσης Συντακτών, ο πρόεδρος Θανάσης Μπαμπανέβας επίσης συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, το σύνολο σχεδόν των ψήφων και επίσης επανεκλέγονται οι Κώστας Θεοδωρόπουλος, Κώστας Βασιλάκης, Κυριάκος Κορτέσης και Ηλίας Κάνιστρας.

Από τους δημοσιογράφους της Μεσσηνίας ο Γιώργος Ξιάρχος εκλέχτηκε στην Εξελεγκτική Επιτροπή του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης της Ένωσης Συντακτών όπου είχε θέσει υποψηφιότητα.