Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 17:01

Τσακωμός Νίκα-Τατούλη δι αλληλογραφίας για την ...αλληλογραφία

Ως απαράδεκτη επέστρεψε στο νέο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ο απερχόμενος περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, επιστολή του στην οποία ο πρώτος σημειώνει ότι θέλει να παραλαμβάνει εκπρόσωπός του την αλληλογραφία που φτάνει στο γραφείο του απερχόμενου περιφερειάρχη και απευθύνεται στον νέο περιφερειάρχη...

Σε σχετική ανακοίνωση της απερχόμενης περιφερειάρχης αρχής σημειώνονται σχετικά τα εξής: “Την υποχρέωση του κ. Νίκα να δείξει τον απαιτούμενο θεσμικό σεβασμό υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην απάντησή του στην επιστολή του Δημάρχου Καλαμάτας, στην οποία αναφέρει «πληροφορηθήκαμε ότι στο γραφείο σας έρχονται έγγραφα με εμάς ως αποδέκτες. Με την παρούσα επιστολή μας, σας γνωρίζουμε ότι, εξουσιοδοτώ τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο να παραλαμβάνει τα συγκεκριμένα έγγραφα». 

«Σε απάντηση της επιστολής σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία αναλαμβάνετε καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου 2019, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχετε δείξει τον απαιτούμενο θεσμικό σεβασμό σε αυτή σας την υποχρέωση. Δυστυχώς μάλιστα υποπίπτετε σε ένα ακόμα ατόπημα, υιοθετώντας λανθασμένες πληροφορίες από τους «πληροφοριοδότες» σας. Για το λόγο αυτό η επιστολή σας επιστρέφεται ως απαράδεκτη» αναφέρει συγκεκριμένα στην απάντησή του ο κ. Τατούλης”.