Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 19:25

Κ.Μητσοτάκης στην Κάτω Αχαΐα: Τρεις μήνες μπροστά από το χρονοδιάγραμμα το Πάτρα-Πύργος

Κ.Μητσοτάκης στην Κάτω Αχαΐα: Τρεις μήνες μπροστά από το χρονοδιάγραμμα το Πάτρα-Πύργος

Τα έργα στον αυτοκινητόδρομο Πάτρας-Πύργου βρίσκονται τρεις μήνες μπροστά από το χρονοδιάγραμμα, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κάτω Αχαΐα, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Αχαΐα…

“Με πολύ συστηματική δουλειά, με προσωπική ανάμειξη στο ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο, το έργο αυτό υλοποιείται” είπε ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: “Στο κομμάτι αυτό το οποίο επισκέφθηκα και το οποίο αφορά το πρώτο κομμάτι του δρόμου είμαστε τρεις μήνες μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Και είμαστε πια βέβαιοι ότι όλος ο δρόμος θα παραδοθεί στις αρχές του 2025, ώστε να κλείσει επιτέλους αυτή η μεγάλη πληγή για την ευρύτερη περιοχή”. 

Ακόμη ο πρωθυπουργός μίλησε για το πως αντιμετώπισε η προηγούμενη κυβέρνηση το έργο αυτό, σχολιάζοντας ότι “βρήκαμε μια κατακερματισμένη εργολαβία, ένα έργο ουσιαστικά στα πρόθυρα της ευρωπαϊκής απένταξης, ένα έργο το οποίο εντάχθηκε σε ραδιουργίες της προηγούμενης κυβέρνησης, με διαπλεκόμενους εργολάβους”. 

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε ακόμη το φράγμα Πείρου-Παραπείρου, ενω προηγουμένως παραβρέθηκε στη υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του σιδηροδρομικού άξονα Ροδοδάφνη-Ρίο. 

Στην Κάτω Αχαΐα ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, μιλώντας με πολίτες είπε μεταξύ άλλων ότι “σε αυτούς οι οποίοι ακόμα σκέφτονται αν πρέπει να μας ψηφίσουν, θα τους ζητήσω να κάνουν μία απλή σύγκριση, να θυμηθούν τι έγινε στη χώρα τα τέσσερα χρόνια που κυβέρνησε ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ και τι έγινε στη χώρα τα τέσσερα χρόνια που κυβερνήσαμε εμείς. Και να μιλήσουν τα έργα μας. Σας ρωτώ όλους εσάς, τι θυμάστε ακριβώς από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ; Τι θυμούνται οι πολίτες; Το δημοψήφισμα, τα κλειστά ΑΤΜ, τους συνταξιούχους στο δρόμο. Μια πορεία μιας χώρας η οποία δεν στεκόταν καλά στα πόδια της”.