Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 01:20

Απάντηση Τατούλη σε Πτωχό: Εμείς προηγούμαστε και στις δημοσκοπήσεις και στην αποδοχή από τους Πελοποννήσιους

Απάντηση Τατούλη σε Πτωχό: Εμείς προηγούμαστε και στις δημοσκοπήσεις και στην αποδοχή από τους Πελοποννήσιους

«Βιάζεστε κύριε Πτωχέ και όχι μόνο φανερώνετε το άγχος σας, αλλά εκθέτετε και τους συνεργάτες σας!» σχολιάζει η παράταξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, με αφορμή την ανακοίνωση του συνδυασμού του συνυποψηφίου του, σχετικά με δημοσκόπηση που τον δείχνει να προηγείται. Η παράταξη του Πέτρου Τατούλη τονίζει ότι οι δημοσκοπήσεις των εγκυρότερων εταιριών δείχνουν τη δική του υποψηφιότητα να έρχεται πρώτη, κυρίως όμως υπογραμμίζει ότι «ο κ. Πτωχός δεν έχει κατορθώσει να πείσει ότι ως υπάλληλος του κ. Σαμαρά μπορεί να κερδίσει τις εκλογές»…

 

Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του Πέτρου Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος», μετά την ανακοίνωση του συνδυασμού του Δημήτρη Πτωχού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» για δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για εφημερίδα και σάιτ της Πελοποννήσου, ανακοίνωσε τα εξής: «Με απροκάλυπτη έπαρση η παράταξη του κ. Πτωχού έτρεξε να στείλει Δελτίο Τύπου και να κάνει δηλώσεις για τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης για τις Περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο προκειμένου να τονώσει το ηθικό της παράταξης και των υποψηφίων του. 

Η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ δεν περίμενε να δημοσιευτεί μια δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό εφημερίδας και site της Πάτρας για να ακούσει τους συμπολίτες μας στην Περιφέρειά μας, καθώς από την εμπειρία και την καθημερινή επαφή μας σε κάθε χωριό και πόλη του τόπου μας καταγράφεται το ρεύμα νίκης του Πέτρου Τατούλη.

Γνωρίζουμε επίσης και τα ευρήματα 2 ακόμη πρόσφατων δημοσκοπήσεων που διενεργήθηκαν από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες εταιρίες ερευνών. Και οι 2 αυτές δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν ότι ο Πέτρος Τατούλης προηγείται, τόσο στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όσο και στην πρόθεση ψήφου από την πρώτη Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου.

Βεβαίως σήμερα, έχουμε ακόμη μία δημοσκόπηση που καταγράφει ως καταλληλότερο για Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη, γεγονός για το οποίο ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες της Πελοποννήσου. Είναι μεγάλη η ευθύνη που μας αναθέτει η λαϊκή βούληση, αλλά είναι βέβαιο ότι θα την υπηρετήσουμε μέχρι κεραίας.


Μελετώντας και αυτή τη δημοσκόπηση μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι ο κ. Πτωχός δεν έχει κατορθώσει να πείσει ότι ως υπάλληλος του κ. Σαμαρά μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, όπως αλαζονικά επαναλαμβάνει.

Και αυτή η δημοσκόπηση αποτελεί ηχηρή απάντηση σε όλα εκείνα τα συστήματα που με περίσσεια ανοησία πίστεψαν ότι θα «εγκαταστήσουν» τον εκλεκτό τους στη θέση του Περιφερειάρχη.

Και αυτή η δημοσκόπηση, όπως και σειρά άλλων που διενεργούνται και θα διενεργηθούν έως τις εκλογές, αποδεικνύει αυτό που η παράταξή μας υπηρετεί από θέση αρχής: η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι ανεπηρέαστη από κομματικές παρεμβάσεις και κομματικούς στρατούς. 

Όπως ξεκαθαρίζεται μέρα-μέρα, οι πολίτες της Πελοποννήσου γυρνούν την πλάτη σε κάθε λογής χαλκεία και δεν προτίθενται να εμπιστευτούν την τύχη του τόπου σε υπηρέτες συστημάτων. Το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου θα κριθεί στην κάλπη. Εκεί όλοι μας οφείλουμε να αρθούμε στο ύψος της περίστασης και να μετρηθούμε. Εκεί κρίνεται το μέλλον του τόπου μας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Εμείς συνεχίζουμε κάθε μέρα να επικοινωνούμε με τους Πελοποννήσιους και να αναδεικνύουμε το πρόγραμμά μας και τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις μας για την Πελοπόννησο του 2030».