Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 01:45

Νίκας: Απόλυτη ουδετερότητα των Υπηρεσιών στις εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νίκας: Απόλυτη ουδετερότητα των Υπηρεσιών στις εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σταθερός στην απόφασή του να τηρηθεί απόλυτη ουδετερότητα του μηχανισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου έναντι των υποψηφίων περιφερειαρχών, παραμένει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος έδωσε και σχετικές οδηγίες σε υπηρεσιακούς παράγοντες κατά τη διάρκεια σύσκεψης για διάφορα θέματα…

 

Σε σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου τονίζονται τα εξής: “Σειρά διαφόρων θεμάτων συζητήθηκαν σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, την Παρασκευή, στα γραφεία της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων της έδρας.

Μεταξύ άλλων, δόθηκαν οδηγίες για την λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας κατά την προεκλογική περίοδο ώστε, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, να διασφαλιστεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η απόλυτη ουδετερότητα εκ μέρους τους.

Ακόμα, την σύσκεψη απασχόλησαν, αφ’ ενός η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε εκθέσεις στο εξωτερικό και αφ’ ετέρου η λειτουργία των περιπτέρων τουριστικής πληροφόρησης (infokiosk).

Τέλος, εξετάστηκαν θέματα σχετικά με το πειθαρχικό συμβούλιο, καθώς αρκετά ζητήματα εμφανίζονται στάσιμα από το 2017, λόγω γραφειοκρατίας και δυσλειτουργιών όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας".