Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 20:34

Η προεκλογική ομιλία του Μανώλη Μάκαρη στο Άργος

Η προεκλογική ομιλία του Μανώλη Μάκαρη στο Άργος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το ερώτημα, “ποιον εμπιστεύεστε να διαχειριστεί τα εκατομμύρια των προγραμμάτων που θα έχει να υλοποιήσει η νέα περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου;”, έθεσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτα η Πελοπόννησος”, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του στο Άργος, χθες το βράδυ. Στην εκδήλωση η συμμετοχή ήταν μεγάλη, ενώ χαιρετισμό έκαναν ο βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος και ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης…

 

Μεταξύ άλλων ο Μανώλης Μάκαρης τόνισε: “Οι εκλογές της Κυριακής είναι πραγματικά κρίσιμες. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να αλλάξουμε την πορεία της Πελοποννήσου. Μέσα από τις εκλογές θα αναδειχτούν αυτοί που θα διαχειριστούν τα εκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης, του ΕΣΠΑ, του Ταμείου ενεργειακής μετάβασης, του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. 


Ο βουλευτής Γιώργος Γαβρίλος, ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Βασιλειάδης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Μάκαρης

Είναι πολλά τα λεφτά φίλες και φίλοι και μπορούν, με τις κατάλληλες επιλογές και τη σωστή διαχείριση, να βγάλουν την Πελοπόννησο από την παρακμή στην οποία την κρατούν οι πολιτικές που ασκήθηκαν από όλες τις προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας. 

Ποιον εμπιστεύεστε, συμπολίτισσες και συμπολίτες, να διαχειριστεί αυτά τα κονδύλια; Κάποιον που ευθαρσώς δηλώνει ότι θέλει να εκλεγεί περιφερειάρχης για να συνδιοικεί με το Μέγαρο Μαξίμου ή πιο σωστά για να εκτελεί τις οδηγίες που θα του δίνονται από το Μέγαρο Μαξίμου; Ή κάποιον που είδαμε πως διαχειρίστηκε στο παρελθόν τα κονδύλια και ξέρουμε τι άφησε;

Εμείς αυτά τα κονδύλια θα τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο και πιο παραγωγικό τρόπο για την κοινωνική πλειοψηφία της Πελοποννήσου. Θα τα επενδύσουμε σε έργα που έχει πραγματικά ανάγκη ο τόπος, έργα για τα οποία έχουμε συζητήσει αναλυτικά στις συναντήσεις μας αυτούς τους δύο μήνες”. 

Επίσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Μάκαρης τόνισε: “Φτάνει πια” σε δήθεν άριστους και εκσυγχρονιστές πολιτικούς, που μαζί με λεγόμενους παραδοσιακούς πολιτικούς, κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι η Πελοπόννησος το βιλαέτι τους. 

“Φτάνει πια” σε πολιτικάντηδες που προσπαθούν να επιστρέψει η Πελοπόννησος σε δοκιμασμένες συνταγές, που μας κόστισαν πολύ ακριβά. 

Φίλες και φίλοι, είμαστε εδώ για να πούμε σε όλους τους συμπολίτες μας ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι! 

Είμαστε εδώ για να πείσουμε τον κόσμο ότι δικαιούται κάτι πολύ καλύτερο και εμείς μπορούμε να του το προσφέρουμε. 

Γιατί εμείς δεν έχουμε δεσμεύσεις απέναντι στους ισχυρούς που μέχρι τώρα επιβάλουν αυτά που θέλουν. Εμάς δεν μας ελέγχουν ούτε οικονομικά συμφέροντα ούτε εκείνοι που έχουν αναλάβει να προωθήσουν τα συμφέροντα αυτά.

“Πρώτα η Πελοπόννησος” είναι το όνομα του συνδυασμού μας και το σύνθημά μας. 

Πρώτα, δηλαδή, το συμφέρον της κοινωνικής πλειοψηφίας. Πρώτα η υγεία των πολιτών της Πελοποννήσου. Πρώτα η ασφάλεια της ζωής και των περιουσιών των Πελοποννησίων. Πρώτα η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Πρώτα η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας”.