Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 22:06

Η Λαϊκή Συσπείρωση δίνει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών σε κάθε πόλη και χωριό

Η Λαϊκή Συσπείρωση δίνει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών σε κάθε πόλη και χωριό

ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ 

Αυτό που δεν έχει κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρότι έχει περάσει ένας μήνας από τις ευρωεκλογές, να δώσει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα ανά πόλη και χωριό, το έκανε η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου, σχολιάζοντας ότι “το επιτελικό κράτος της ΝΔ που κλείνει σε όλες τις πτώσεις την «ψηφιακή μετάβαση» δεν εξασφαλίζει στο λαό της Πελοποννήσου ούτε την πρόσβαση στα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών!”...

 

Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται από τη Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου ΕΔΩ και ΕΔΩ

Η Λαϊκή Συσπείρωση ανακοίνωσε σχετικά: “Δίνουμε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα ανά Νομό και χωριό της Περιφέρειας Πελοποννήσου μιας και μέχρι σήμερα, ένα μήνα μετά τις εκλογές, δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης των όποιων ενδιαφερομένων, δυνατότητα που θα έπρεπε να έχει εξασφαλίσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου μιας και είναι ο αποδέκτης των τελικών αποτελεσμάτων από τα Πρωτοδικεία.

Το επιτελικό κράτος της ΝΔ που κλείνει σε όλες τις πτώσεις την «ψηφιακή μετάβαση» δεν εξασφαλίζει στο λαό της Πελοποννήσου ούτε την πρόσβαση στα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών!

Αλήθεια που θα απευθυνθεί κάποιος που θέλει να μάθει αποτέλεσμα σε ένα χωριό; Είναι ευθύνη της Περιφέρειας να εξασφαλίζει αυτή τη δυνατότητα στους κατοίκους αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ; Γιατί σε όλες σχεδόν τις υπόλοιπες περιφέρειες υπάρχει αυτή η δυνατότητα και μάλιστα «ζωντανά» την ίδια ώρα που ενσωματώνονται στην πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών; Είναι πολυτέλεια εν έτη 2024 να ξέρει ο καθένας στο  χωριό του ή στο διπλανό χωριό, τι πήρε το κάθε κόμμα ή αυτή η δυνατότητα παρέχεται σ’ όποιον απευθύνεται σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία;

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από τις Ευρωεκλογές, και αναμένοντας όλο αυτό το διάστημα την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο «σάιτ» της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δίνουμε τα τελικά αποτελέσματα αναλυτικά, ανά Νομό πόλη και χωριό στο «σάιτ» της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου.

Δεν είναι θέμα ικανοτήτων. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Οι ψηφιακές υπηρεσίες αναπτύσσονται ραγδαία όπου υπόσχονται γρήγορο κέρδος και εξοικονόμηση χρόνου για επενδύσεις, όπου το κράτος ενδιαφέρεται να φορολογήσει και μάλιστα αγρίως και αντίθετα, οι ψηφιακές υπηρεσίες κωλυσιεργούν για άλλα ζητήματα που έχει ανάγκη ο λαός μας”.