Σάββατο, 17 Μαϊος 2014 00:00

Με μαζική προσέλευση στις κάλπες μπορεί να ηττηθεί ο Τατούλης

ΛΕΕΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Με τη συμμαχία των δημοκρατικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων αλλά και με τη μαζική προσέλευση στις κάλπες της δεύτερης Κυριακής, ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να ηττηθεί, λέει ο Οδυσσέας Βουδούρης, που μετά από αγώνα στήθος με στήθος με τον Γιώργο Δέδε πέρασε στο δεύτερο γύρο…

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ 
Με τη συμμαχία των δημοκρατικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων αλλά και με τη μαζική προσέλευση στις κάλπες της δεύτερης Κυριακής, ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να ηττηθεί, λέει ο Οδυσσέας Βουδούρης, που μετά από αγώνα στήθος με στήθος με τον Γιώργο Δέδε πέρασε στο δεύτερο γύρο…

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο Πέτρος Τατούλης σε όλη την Περιφέρεια έλαβε 43,19%, ο Οδυσσέας Βουδούρης 15,70%, ο Γιώργος Δέδες 15,37%, ο Δημήτρης Δολτσινιάδης 9,01%, ο Νίκος Γόντικας της Λαϊκής Συσπείρωσης 6,49%, ο Γιάννης Μανώλης 5,15%, ο Παναγιώτης Κάτσαρης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2,92% και η Δήμητρα Λυμπεροπούλου 2,18%.
Σε δήλωση του συνδυασμού του Οδυσσέα Βουδούρη για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και για το δεύτερο γύρο, σημειώνονται τα εξής: «Ευχαριστούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου, που με την ψήφο τους ανέδειξαν την παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα», ως την δύναμη που καλείται να συνεχίσει τον αγώνα στον δεύτερο γύρο για να ανατρέψει τα άνομα συμφέροντα και να φέρει την αλλαγή στη διοίκηση της Περιφέρειάς μας. Η μάχη συνεχίζεται.
Στη διάρκεια του πρώτου γύρου, η παράταξή μας πέτυχε να απογυμνώσει το Σύστημα Τατούλη, που ταυτίζεται με την νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ - Βενιζέλου, και να αποτρέψει την ελπίδα του απερχόμενου περιφερειάρχη να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο. Από μια αρχική δεξαμενή ψήφων, που αγγίζει το 83% (το άθροισμα του δικού του ποσοστού το 2010 και του ποσοστού της ΝΔ, που στις τωρινές εκλογές τον υποστηρίζει), ο κ. Τατούλης έχασε σχεδόν τους μισούς ψηφοφόρους!
Καλούμε τους πολίτες να ξεπεράσουν το «δόγμα του σοκ» που εφαρμόζεται ανελέητα στη χώρα μας, με συνέπεια σχεδόν ένας στους δυο να απέχουν από τις χθεσινές εκλογές. Τους καλούμε να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 25ης Μαΐου για να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους.
Η «Πελοπόννησος Πρώτα» συνεπής στις δεσμεύσεις της και στην πολιτική της, θα συσπειρώσει όλες τις προοδευτικές, δημοκρατικές, οικολογικές δυνάμεις της Πελοποννήσου για να ανατρέψει το Σύστημα Τατούλη-Φούχτελ. Αυτό είναι πλέον εφικτό, διότι ο κ. Τατούλης έχει εισπράξει το «πλαφόν» των ψήφων που μπορεί να συγκεντρώσει και θα συνεχιστεί η πτωτική πορεία του, υπό το βάρος των ατασθαλιών του και της ακραίας μνημονικής πολιτικής που επιβάλει στον τόπο μας.
Η «Πελοπόννησος Πρώτα» συγκροτεί μια συμμαχία, κοινωνική και πατριωτική, για την αλλαγή, για να οδηγήσουμε τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης, με όρους διαφάνειας και δημοκρατίας. Το διακύβευμα της αντιπαράθεσηw στην Πελοπόννησο είναι πλέον ξεκάθαρο: ή ο κ. Φούχτελ ή η «Πελοπόννησος Πρώτα», ή με την μνημονιακή πολιτική ή με την ελπίδα.
Στο δεύτερο γύρο ψηφίζουμε με γνώμονα το καλό του τόπου μας, της πατρίδας μας, της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας. Να μην λείψει κάνεις από αυτή την μάχη. Να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας».