Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 00:56

Ο Τατούλης διεκδικεί ρόλο εν όψει της ανασύνταξης της Ν.Δ.

«ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ» 
«Σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή», δηλώνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, αναφερόμενος στην «ανάταξη» του «μεγάλου χώρου της πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης»…

Σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε τα εξής: «Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει και αποτελεί μια ιστορική απόφαση, την οποία ο πρωθυπουργός οφείλει να αξιοποιήσει στην κατεύθυνση που ο ίδιος έχει προσδιορίσει. Ως μοχλό πίεσης δηλαδή για μια καλύτερη συνολική συμφωνία που θα εξασφαλίζει επόμενη ημέρα για την Χώρα αυστηρά εντός του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.
Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι η επόμενη ημέρα πρέπει να έχει ως κέντρο αναφοράς τις παραγωγικές πατριωτικές δυνάμεις της χώρας. Πρέπει να έχει ως κέντρο αναφοράς την ενότητα του λαού η οποία πρέπει να διαφυλαχθεί με κάθε κόστος.
Ο μεγάλος χώρος της πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης δεν κατάφερε να πείσει και κυρίως δεν κατάφερε να παρουσιάσει πειστική πρόταση. Οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανάταξη του, προτάσσοντας πάντοτε το συμφέρον της χώρας και το καλύτερο αύριο των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή».