Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 15:30

Μήνυμα Τατούλη: Εμπιστευόμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα τις δικές μας δυνάμεις

Μήνυμα Τατούλη: Εμπιστευόμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα τις δικές μας δυνάμεις

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 
Να βγουν οι πολίτες από τα σπίτια τους και να διεκδικήσουν το μέλλον του τόπου και της πατρίδας τους, είναι το μήνυμα του Περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, προς τους Πελοποννήσιους, για τα Χριστούγεννα…

Ο Πέτρος Τατούλης άκουσε σήμερα στην Τρίπολη τα κάλαντα από διάφορους φορείς, μαζί με τους συνεργάτες του και ακολούθως δήλωσε: «Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να αποτελέσουν τον οδηγό ανάτασης της ψυχής των απανταχού Πελοποννησίων της γης. Όλοι εμείς που είμαστε υπεύθυνοι για τον τόπο μας και την πατρίδα μας, όλοι εμείς πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν.
Οι πολίτες, που εμείς κλείσαμε στα σπίτια τους, πρέπει να βγουν έξω και να διεκδικήσουν το μέλλον του τόπου και της πατρίδας. Οι πολίτες πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη λύση των δυσβάσταχτων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.
Η ψυχή των Πελοποννησίων συνιστά το ισχυρό μέτωπο ανάταξης της πατρίδας και εκφράζει την ελπίδα και την αισιοδοξία. Εμπιστευόμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα τις δικές μας δυνάμεις και αυτό συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητά μας. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά σε όλους».