Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 23:50

«Η εξωστρέφεια στην πράξη» για το λάδι στο Επιμελητήριο με πρωτοβουλία Γ. Κατρούγκαλου

«Η εξωστρέφεια στην πράξη» για το λάδι στο Επιμελητήριο με πρωτοβουλία Γ. Κατρούγκαλου

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν σχέδια δράσης για τη συνεργασία παραγωγών ελαιολάδου, με σκοπό την προώθηση του προϊόντος, διοργανώνει για το Σάββατο, στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Μεσσηνίας,  Γιώργος Κατρούγκαλος. «Η εξωστρέφεια στην πράξη» ο τίτλος της, ενώ θα παραστούν εκπρόσωποι των υπουργείο Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων…

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση «με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Γιώργου Κατρούγκαλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31η Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας εκδήλωση με θέμα "Η Εξωστρέφεια στην Πράξη".

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιασθούν τα σχέδια δράσης για τη συνεργασία των συνεταιριστών και όλων των παραγωγών ελαιολάδου της Μεσσηνίας καθώς και σχέδια για τη σύνδεση τους με φορείς όπως το ΤΕΙ Πελοποννήσου και ο  τομέας  Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν εκτός από τον κ. Κατρούγκαλο, εκπρόσωποι των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».