Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 16:42

Συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ αύριο στη Μεσσήνη και κλιμάκωση…

Συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ αύριο στη Μεσσήνη και κλιμάκωση…

“Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ” 
Στο χέρι των αγροτών είναι να δουν τις διεκδικήσεις τους να ικανοποιούνται, τονίζει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης και καλεί σε συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνεται αύριο το μεσημέρι στο Σιδηροδρομικό Σταθμό ώστε να ακολουθήσει η κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Ο Σύλλογος υπογραμμίζει ότι τα καλέσματα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για διάλογο έχουν επικοινωνιακή σκοπιμότητα, γιατί σε όσες συναντήσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα οι απαντήσεις του είναι ότι τα αιτήματα των αγροτών υπάγονται στις αρμοδιότητες άλλων υπουργών…

Ειδικότερα ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης ανακοίνωσε: “Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας! Απαντάμε με κλιμάκωση του αγώνα μας στην άρνηση της κυβέρνησης να δεχτεί την πρόταση για συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών.

Η κυβέρνηση δεν θέλει ουσιαστική συζήτηση, μιλάει για προσχηματικό διάλογο για τις κάμερες και τις φωτογραφίες. Ζητάμε διευρυμένη συνάντηση γιατί ο ίδιος ο Υπουργός δηλώνει αναρμόδιος για τα δίκαια αιτήματα μας όπως το θέμα του ΦΠΑ, των εισφορών του ΕΦΚΑ, το αφορολόγητο κτλ.

Η κυβέρνηση έχει την πρώτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει και πρέπει να δώσει λύσεις!

Όλοι οι αγρότες στο δρόμο - Ξεσηκωμός

Μπορούμε να πετύχουμε ικανοποίηση των δίκαιων και λογικών αιτημάτων επιβίωσης που έχουμε θέσει και για τα οποία είμαστε στο δρόμο 10 ημέρες.

Η δικιά μας συμμετοχή είναι που θα κρίνει τελικά το τι θα κερδίσουμε απ' αυτήν τη μεγάλη κινητοποίηση.

Κλιμακώνουμε για να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να συζητήσει επί της ουσίας για τα συγκεκριμένα αιτήματά μας και να δώσει λύσεις

Όλοι την Πέμπτη 7 Φλεβάρη με τα μηχανήματά μας στις 15:00 το μεσημέρι, στο σταθμό της Μεσσήνης!

Κάνουμε πράξη την κλιμάκωσή μας!”.