Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 13:20

Στην Ένωση Μεσσηνίας αντιπροσωπεία της γερμανικής πρεσβείας

Στην Ένωση Μεσσηνίας αντιπροσωπεία της γερμανικής πρεσβείας

ΘΟΥΡΙΑ
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Μεσσηνίας-Η Ένωση, στη Θουρία, πραγματοποίησε την Τετάρτη αντιπροσωπεία στελεχών της γερμανικής Πρεσβείας, συνοδευόμενη από τον βουλευτή Μεσσηνίας, Γιάννη Λαμπρόπουλο...

Όπως επισημαίνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός, «σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους αποθήκευσης, τυποποίησης και συσκευασίας», ενώ στη συνέχεια, τα στελέχη, παρουσία του βουλευτή, είχαν τη χαρά να απολαύσουν γευσιγνωσία ελαιολάδου και ελιών. Ενημερώθηκαν για τα συστήματα πιστοποίησης και διασφάλισης ποιότητας, ενώ τους παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία εξαγωγών και σημαντικά στοιχεία της γεωγραφίας της περιοχής και των χαρακτηριστικών των προϊόντων.

«Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν για το πρωτοποριακό εγχείρημα σύμπραξης συνεταιριστικού με ιδιωτικό τομέα, με αφορμή την στρατηγική συνεργασία μας με την Κωνσταντόπουλος ΑΕ που με τόση θέρμη είχε υποστηρίξει εξαρχής ο κ. Λαμπροπουλος! Αλλά και για την τυποποίηση στην οποία προχωρά ο Συνεταιρισμός Μαύρης Κορινθιακής Σταφίδας στα σήματα του! Δώσαμε ραντεβού τους επόμενους μήνες με σκοπό την εμβάθυνση της συνεργασίας μας!», προσθέτει ο Συνεταιρισμός, εκφράζοντας, τέλος, τις ευχαριστίες του προς τον κ.  Λαμπρόπουλο, «γι’ αυτήν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία που λειτουργεί καταλυτικά στην αναγκαία δικτύωση για την προώθηση των Μεσσηνιακών προϊόντων!».