Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 15:48

Οι πολιτικοί στο αγροτικό μπλόκο των Φιλιατρών

Οι πολιτικοί στο αγροτικό μπλόκο των Φιλιατρών

ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ
Με τα τρακτέρ τους παραταγμένα στην είσοδο των Φιλιατρών, κοντά στον Πύργο του Άιφελ, υποδέχτηκαν σήμερα οι αγρότες της περιοχής, τους επίσημους που συμμετείχαν στον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους…

Οι πολιτικοί «δεν μάσησαν», επισκέφθηκαν το μπλόκο και σε γενικές γραμμές ήταν ευπρόσδεκτοι από τους αγρότες, που τους ενημέρωσαν για τα προβλήματά τους και τα αιτήματά τους.
Στο μπλόκο πήγε, δύο φορές μάλιστα, ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, που αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγροτικού κόσμου και διαβεβαίωσε ότι θα προωθήσει τα αιτήματά τους με την κοινοβουλευτική διαδικασία. Πάντως κατά τη δεύτερη επίσκεψή του κάποιοι αγρότες ανέβασαν κάπως τους τόνους.
Επίσης, το μπλόκο επισκέφθηκαν οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν στον εορτασμό των Φιλιατρών, οι Ηλίας Παναγιώταρος από τη Β’ Αθηνών, ο Ευστάθιος Μπούκουρας από την Κορινθία και ο Δημήτρης Κουκούτσης από τη Μεσσηνία.
Ακόμη, πήγε ο αντιπεριφερειάρχης, Παναγιώτης Αλευράς, ο δήμαρχος Τριφυλίας, Κώστας Κόλλιας κ.ά.
Οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν συνέλευση προκειμένου να καταλήξουν σε αποφάσεις για το αν θα κλιμακώσουν την κινητοποίησή τους.
Στ.Μ.