Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 21:31

Δυναμώνει το αγροτικό μπλόκο στο Σουληνάρι

Δυναμώνει το αγροτικό μπλόκο στο Σουληνάρι

ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ
Ενισχύεται το μπλόκο των αγροτών στο Σουληνάρι. Εκεί βρίσκονται πολλοί αγρότες, με περισσότερα από 50 τρακτέρ και 40 αγροτικά αυτοκίνητα, οι οποίοι ανά διαστήματα κλείνουν το δρόμο Ριζομύλου-Πύλου…

Είναι η 5η ημέρα λειτουργίας του μπλόκου στο Σουληνάρι, ενώ τον αγώνα των αγροτών στηρίζει το ΠΑΜΕ και οι οργανώσεις που πρόσκεινται σε αυτό. Το απόγευμα επισκέφθηκαν τους αγρότες μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων, του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και της ΔΕΥΑΚ, ενώ χθες βρέθηκε κοντά τους αντιπροσωπεία της ΠΑΣΕΒΕ. Μάλιστα λογιστές μέλη της ΠΑΣΕΒΕ έκαναν και ενημέρωση στους αγρότες για το φορολογικό νομοσχέδιο και πως θα τους πλήξει ακόμα παραπέρα.
Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας, «οι αγρότες, με αφορμή τις εξαγγελίες απάτη της κυβέρνησης, η οποία μπροστά στην πίεση των κινητοποιήσεων εξήγγειλε πως θα μοιράσει ψίχουλα αλλά θα τα πάρει πίσω σε καρβέλια, προχώρησαν σε μαζικοποίηση του μπλόκου ξεπερνώντας τα 50 τρακτέρ και τα 40 αγροτικά, αλλά και σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, αφού κλείνουν τον δρόμο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. (…) Οι αγρότες κάνουν κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους τους να ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο το μπλόκο με τρακτέρ και μηχανήματα. Επίσης καλούν όλο το λαό της Μεσσηνίας σε συμπαράσταση».