Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 16:48

Διαδικτυακό σεμινάριο από το Επιμελητήριο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον τομέα του τουρισμού

Διαδικτυακό σεμινάριο από το Επιμελητήριο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον τομέα του τουρισμού

Διαδικτυακό σεμινάριο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να εφαρμόζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και επισιτισμού, διοργανώνει για τη Δευτέρα, 14 Ιούνη, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας…

Όπως σημειώνει στη σχετική του ανακοίνωση, “το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τηλεκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου» βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2084), Α.Π. 1632/21.5.2021.

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις: επισιτιστικού κλάδου, εστιατόρια / καφέ / μπαρ, τουριστικών καταλυμάτων, ενοικιαζόμενων δωματίων, διαμερισμάτων, τουριστικών κατοικιών, σε τουριστικά και ναυλομεσιτικά γραφεία, τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εκμίσθωσης μοτοσικλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί την 14/06/2021 από τις 18:30 έως 20:30 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στο σύνδεσμο https://forms.gle/cuUtinSah5mNPCSR7 έως και την 14/06/2021 μέχρι τις 14:00 προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόσκληση για την είσοδο τους στην πλατφόρμα zoom.  

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε : Τ: 27210 62212 – E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.”.