Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 10:34

Στο Decorativo το 1ο βραβείο ομορφότερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας στην Καλαμάτα

Στο Decorativo το 1ο βραβείο ομορφότερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας στην Καλαμάτα

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την ομορφότερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας “Ο Ερμής”. Το 1ο βραβείο κέρδισε το Decorativo, το 2ο η Οπτική Γραμμή και το 3ο το ξενοδοχείο Galaxy…

Ο Σύλλογος στη σχετική του ανακοίνωση με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού σημειώνει: “Ο διαγωνισμός για την ομορφότερη βιτρίνα ολοκληρώθηκε και ο Εμπορικός σύλλογος Καλαμάτας <<Ο Ερμής >> ανακοίνωσε τις πιο άρτιες αισθητικά! 

     Ευχαρίστησε πρωταρχικά τους συμμετέχοντες στη διαδικασία του διαγωνισμού, η οποία όπως τόνισε, μοναδικό στόχο είχε να μπορέσουμε να δούμε και να επισημάνουμε την όμορφη και αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Όλες οι βιτρίνες είχαν την προσπάθεια των επιχειρηματιών προς αυτή την κατεύθυνση! 

    Μεγάλο ευχαριστώ εξέφρασε για τον Δήμο Καλαμάτας και την Κοινωφελή επιχείρηση Δ. Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» για την υποστήριξή τους καθώς και στους κριτές Παναγιώτη Λαμπρινίδη, καλλιτεχνικό δ/ντή της ΦΑΡΙΣ, Δήμητρα Κοτταρίδη, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλη Σαραντόπουλο, διακοσμητή, Robert Ζερβό, φωτογράφο και Μαρία Ασημακοπούλου, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού συλλόγου για την καλή διάθεση συνεργασίας.

   Ο σύλλογος παρουσίασε τις τρεις πρώτες θέσεις:

        1ο  βραβείο: Κατάστημα Decorativo, είδη διακόσμησης, γάμου και βάπτισης, Αναγνωσταρά 31, με έπαθλο 250 ευρώ.

        2ο  βραβείο: Κατάστημα Οπτική Γραμμή, οπτικά, Βαλαωρίτου 3, με έπαθλο 150 ευρώ.

        3ο  βραβείο: Ξενοδοχείο GALAXY, Κολοκοτρώνη 14, με έπαθλο 100 ευρώ.

Και έκλεισε ραντεβού για τις «ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2022»…”.