Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 17:12

Εγκαινιάστηκε το White Donkey Hotel στους Χράνους με το δήμαρχο Μεσσήνης και την Πρέσβειρα της Σλοβακίας

Εγκαινιάστηκε το White Donkey Hotel στους Χράνους με το δήμαρχο Μεσσήνης και την Πρέσβειρα της Σλοβακίας

Εγκαινιάστηκε σήμερα, στους Χράνους του Δήμου Μεσσήνης, το White Donkey Hotel, που αποτελεί την πρώτη Σλοβακική επένδυση στην Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού. Ιδιοκτήτης είναι ο επιχειρηματίας Boris Gula. Τα εγκαίνια έγιναν με τη συμμετοχή του δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Αθανασόπουλου και της Πρέσβειρας της Σλοβακικής Δημοκρατίας Iveta Hricova…

Ο Δήμος Μεσσήνης σημειώνει ότι η νέα αυτή ξενοδοχειακή μονάδα θα δώσει ώθηση στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής. Επίσης ο δήμαρχος σημειώνει ότι “ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε την Σλοβακική Δημοκρατία για την ενθάρρυνση σλοβάκων επιχειρηματιών να επενδύσουν στον τουριστικό τομέα στη χώρα μας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω ξενοδοχειακή μονάδα είναι η πρώτη σλοβακική επένδυση στην Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού και της ξενοδοχειακής υποδομής από σλοβάκο επιχειρηματία. Ο κ. Αθανασόπουλος ευχαρίστησε επίσης τον Boris Gula για την επιλογή του να επενδύσει στον τόπο μας διαβεβαιώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή στοχεύει στη διαμόρφωση φιλικού περιβάλλοντος για επενδύσεις στον ποιοτικό τουρισμό, οι οποίες αυξάνουν την επισκεψιμότητα και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας. 

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης ο επίτιμος πρόξενος της Σλοβακικής Δημοκρατίας στην Πάτρα Φαίδων Κουνινιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης Νίκος Φύκιρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων  Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής, κ.ά.”.