Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 15:34

Ο πρώην και ο νέος αερολιμενάρχης Καλαμάτας στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Δημήτρης Μανδηλάρης, Στάθης Αναστασόπουλος, Κωνσταντίνος Τσιώρος Δημήτρης Μανδηλάρης, Στάθης Αναστασόπουλος, Κωνσταντίνος Τσιώρος

Τις ευχαριστίες του για όσα πρόσφερε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, στον πρώην αερολιμενάρχη, Δημήτρη Μανδηλάρη, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε και τον επισκέφθηκε με τον νέο αερολιμενάρχη, Κωνσταντίνο Τσιώρο. Όμως και ο κ. Μανδηλάρης ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη για τη συνεργασία που είχαν, ενώ ο κ. Αναστασόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο αερολιμενάρχη, ιδιαίτερα για το προσεχές διάστημα που θα γίνουν τα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου…

Σε σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας σημειώνονται τα σχετικά τα εξής: “Τον απερχόμενο Δημήτριο Μανδηλάρη και τον νέο αερολιμενάρχη του αεροδρομίου Καλαμάτας Κωνσταντίνο Τσιώρο, που ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, υποδέχθηκε σήμερα, 26 Οκτωβρίου, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Μανδηλάρη για τις υπηρεσίες που προσέφερε για αρκετά χρόνια, από θέση ευθύνης, στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, σε ένα αεροδρόμιο ανερχόμενο με αυξημένη κίνηση και ανάγκες βελτίωσης των υποδομών του για διευκόλυνση της λειτουργίας του. Με τη σειρά του ευχαριστίες απεύθυνε και ο κ. Μανδηλάρης μιλώντας για την άριστη συνεργασία που είχε αλλά και την υποστήριξη, από πλευράς Περιφέρειας, ιδιαίτερα στα αποστραγγιστικά έργα, τον οδικό φωτισμό καθώς και στην παροχή μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, μέσω απολυμάνσεων κλπ.

Καλωσόρισμα και ευχές για επιτυχία στα νέα του καθήκοντα απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης και στον νέο αερολιμενάρχη κ. Τσιώρο, ιδιαίτερα αυτή τη μεταβατική περίοδο που το αεροδρόμιο βρίσκεται, μέσω ΣΔΙΤ, σε διαδικασία αναβάθμισης”.