Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 17:30

Η Τέντρα “γδύνεται” (παρά τις καταιγίδες…)

Η Τέντρα “γδύνεται” (παρά τις καταιγίδες…)

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΟ ΚΑΛΥΜΜΑ  
“Γδύθηκε” το κλειστό της Τέντας, στο παλιό στρατόπεδο, ώστε να ντυθεί με νέο κάλυμμα. Μέτρα για την προστασία του εσωτερικού της εγκατάστασης έχουν ληφθεί αν και οι καθημερινές απογευματινές καταιγίδες αποτελούν πρόβλημα. Πρόκειται για έργο που περιλαμβάνει ακόμη τη βελτίωση του φωτισμού και του εξαερισμού, το οποίο χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους, με περίπου 350.000 ευρώ…

Από το Δήμο Καλαμάτας ανακοινώθηκαν σήμερα τα εξής σχετικά: “Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αποξήλωσης του παλιού καλύμματος του κλειστού γυμναστηρίου «Τέντα», στο πλαίσιο σχετικής εργολαβίας του Δήμου Καλαμάτας. Οι εργασίες εξελίσσονται εντός χρονοδιαγράμματος και, σύμφωνα με την εκτίμηση του εργολάβου, η εγκατάσταση του νέου καλύμματος της Τέντας θα έχει ολοκληρωθεί γύρω στις 20 Ιουνίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι, για την πραγματοποίηση του έργου «Αντικατάσταση υλικού επικάλυψης γυμναστηρίου 'Τέντα' Δήμου Καλαμάτας (προμήθεια και τοποθέτηση)», ανάδοχος - κατόπιν διαγωνισμού - ανεδείχθη η ΑΡΚΑ Σύνθεσις Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές Μονοπρόσωπη ΕΠΕ.

Θα γίνουν και εργασίες ανακαίνισης, όπως εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων LED, νέο σύστημα εξαερισμού κ.ά., που επίσης καλύπτονται από το Δημοτικό Προϋπολογισμό.

Το σύνολο της δαπάνης θα προσεγγίσει τις 350.000 € περίπου”.