Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 23:38

Αύριο το εναρκτήριο σετ του 3ου Ancient Messene Open

Αύριο το εναρκτήριο σετ του 3ου Ancient Messene Open

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ 
Ξεκίνησε η άφιξη στη Μεσσηνία των 40 αθλητών τένις με αμαξίδιο, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο 3ο Ancient Messene Open, το μοναδικό στη χώρα Διεθνές Τουρνουά Τένις με αμαξίδιο, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η Νοέμβρη μέχρι τις 4 του μήνα στο “Buca Beach Resort” στην Ανάληψη της Μεσσήνης. Είναι μια διοργάνωση την οποία εκπροσωπεί ως οργανωτής και αθλητής ο διεθνής πρωταθλητής Γιώργος Λαζαρίδης…

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, για την παρουσίαση του προγράμματος του διεθνούς τουρνουά, στο Elite City Resort, ο Γιώργος Λαζαρίδης σημείωσε ότι οι 40 αθλητές που θα αγωνιστούν είναι από τους κορυφαίους του αθλήματος, πολλοί από τους οποίους είναι στους 50 πρώτους της παγκόσμιας κατάταξης τένις με αμαξίδιο. Προέρχονται από 12 χώρες, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Φινλανδία, την Πολωνία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία, την Ελβετία, την Κροατία, την Ιταλία, τη Δανία συν την Ελλάδα. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, πρόσθεσε, αναμένεται ότι θα είναι το τουρνουά μεταξύ των γυναικών αθλητριών, οι περισσότερες από τις οποίες βρίσκονται σε πολύ υψηλή θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης σημείωσε ότι είναι μια ευκαιρία για το κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες και ιδιαίτερα για τους μαθητές σχολείων αλλά και για Συλλόγους.

Στη συνέντευξη Τύπου η αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, συνεχάρη τον Γιώργο Λαζαρίδη αλλά και τους συνεργάτες του στη συγκεκριμένη διοργάνωση, τον Ανδρέα Ζαγάκο και τον Άρη Κορομηλά για το τουρνουά που εμπνεύστηκαν και καθιέρωσαν. Τόνισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα το στηρίζει πάντα γιατί είναι μια διοργάνωση που αναδεικνύει και προβάλλει την περιοχή μας ως προορισμό για αθλητισμό τουρισμό, ο οποίος επιπλέον διαθέτει απαραίτητες υποδομές για άτομα με ειδικές ανάγκες. Κυρίως όμως, πρόσθεσε η Ντίνα Νικολάκου, η Περιφέρεια στηρίζει τη διοργάνωση γιατί εκπέμπει της θέλησης και της επιμονής για την υπέρβαση δυσκολιών και για τη δημιουργικότητα.