Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 13:09

Στον στίβο "ρίχτηκαν" 200 μικροί αθλητές!

Στον στίβο "ρίχτηκαν" 200 μικροί αθλητές!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.
Με τη συμμετοχή περίπου 200 παιδιών πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας η τελευταία αναπτυξιακή ημερίδα στίβου των ακαδημιών του Μεσσηνιακού για την τρέχουσα περίοδο...

Αθλητές και αθλήτριες  που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο, συναγωνίστηκαν σε δρομικά, αλτικά και ριπτικά αγωνίσματα,ενώ, στο «κλείσιμο» των αγώνων, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων έλαβε μέρος σε αθλητική δραστηριότητα με ειδικά διαμορφωμένη πίστα συναγωνισμού, εμπλουτισμένη με αθλητικό εξοπλισμό του συστήματος Kids Athletics.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν, επίσης, νεαροί αθλητές από το αθλητικό σωματείο Α.Ο. Μεγαλόπολης, καθώς και παιδιά από την Πύλο, όπου ήδη λειτουργεί το νεοσύστατο τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού, με υπεύθυνο τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Χαράλαμπο Ράλλη, παλαιό αθλητή του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού και πανελληνιονίκη στους δρόμους ταχύτητας. 

Την σημαντική συνεισφορά των εθελοντών στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στους υπεύθυνους καθηγητές Φυσικής Αγωγής αλλά και τους χορηγούς.  

Παράλληλα, ανακοινώνει ότι «οι αθλητές/ αθλήτριες των ακαδημιών θα συνεχίσουν την προπονητική τους δραστηριότητα μέχρι την 14η Ιουνίου 2019. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά τις ώρες 18:00 – 19:00. Επιπροσθέτως, τα παιδιά των ακαδημιών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αναπτυξιακή ημερίδα που θα λάβει χώρα την Τρίπολη το πρώτο 10ήμερο του επόμενου μήνα».