Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 12:41

Συνεχίζει στη Volley League η Ιφ. Σαμπάτη του Μεσσηνιακού

Στα δεξιά η Ιφιγένεια Σαμπάτη με την παρτενέρ της, Τατιάνα Μολδοβανίδη, από την περσινή συμμετοχή τους στο Olympia Masters, όπου κατέκτησαν την 2η θέση (φωτό από sport365.gr).  Στα δεξιά η Ιφιγένεια Σαμπάτη με την παρτενέρ της, Τατιάνα Μολδοβανίδη, από την περσινή συμμετοχή τους στο Olympia Masters, όπου κατέκτησαν την 2η θέση (φωτό από sport365.gr).

Με υπερηφάνεια ανακοινώνει ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος τη  συμμετοχή της αθλήτριάς του, Ιφιγένειας Σαμπάτη, για δεύτερη χρονιά, στην Volley League Γυναικών, με την φανέλα του ΑΟΦ Πορφύρα του Πειραιά, καθώς ολοκληρώθηκε η μετακίνησή της για την προσεχή αγωνιστική περίοδο...

Ο Σύλλογος τονίζει ότι πρόκειται για την δεύτερη αθλήτρια από τα φυτώριά του, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που θα αγωνιστεί στην υψηλότερη Εθνική κατηγορία Βόλλεϋ, μετά την Αναστασία Σιρίνινα.

«Η Ιφιγένεια, που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες μας, θα αγωνιστεί και πάλι στην πειραιώτικη ομάδα, η οποία στο πρωτάθλημα 2018-2019 κατετάγη 6η και φέτος θα αγωνιστεί στο CEV Challenge Cup, εκεί που θα αγωνιστούν ο Ολυμπιακός και ο ΑΟ Θήρας», σημειώνει, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

«Κατά την περσινή χρονιά, πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις και ήταν μέσα στις πέντε καλύτερες αθλήτριες libero της κατηγορίας της, με ποσοστό   53,3%. Καθοριστικός παράγοντας της μεταγραφής της υπήρξε ο εμβληματικός Νίκος Δελαγραμμάτικας», προσθέτει.

«Της ευχόμαστε να έχει υγεία και πρόοδο και στην ομάδα του Α.Ο.Φ. Πορφύρα επιτυχίες και άξια εκπροσώπηση της Ελλάδος στα ευρωπαϊκά σαλόνια», καταλήγει η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού.