Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 12:11

Μεσσηνιακός: Ποιές ομάδες θα αγωνιστούν φέτος στο βόλεϊ

Μεσσηνιακός: Ποιές ομάδες θα αγωνιστούν φέτος στο βόλεϊ

Τις ομάδες που θα αγωνιστούν την περίοδο 2019-2020 καθώς και τις αποφάσεις του για τις ακαδημίες και τις ομάδες Ανάπτυξης στο Τμήμα του Βόλεϊ ανακοίνωσε ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος 1888...

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεσσηνιακού:
«Ως Προπονητές στις Ακαδημίες θα συνεχιστεί η συνεργασία  με τους επιτυχημένους:
-Χρονοπούλου Μαρία με παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού.
-Μητρόπουλο Παναγιώτη με παιδιά των μεγάλων τάξεων του Δημοτικού.
-Κάτσο Αντώνη με παιδιά ΣΤ΄ Δημοτικού και Γυμνασίου.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα αγωνιστούν οι εξής Ομάδες μας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα:
-Ομάδα Νεανίδων
-Ομάδα Κορασίδων
-Ομάδα Παγκορασίδων 1
-Ομάδα Παγκορασίδων 2

Τις Ομάδες θα διαχειριστούν οι Προπονητές Γωγώ Σουρή και Παναγιώτης Μητρόπουλος. Αναλυτικότερα:

Ομάδα Νεανίδων (Κ20), στην οποίαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2001 και μετά, θα αγωνιστεί στον Γ΄ όμιλο με τις ομάδες: Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ-ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.-Ν.Ο.Κ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ-Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ομάδα Κορασίδων (Κ18), στην οποίαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2003 και μετά, θα αγωνιστεί σε έναν εκ των Ζ΄ ή Η΄ όμιλο, κατόπιν κληρώσεως.
Ομάδα Παγκορασίδων1(Κ16), στην οποίαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2005 και μετά, θα αγωνιστεί στον Ζ΄ όμιλο με τις ομάδες: Ν.Ο.Κ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (1)-ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. (1)-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. (1)-Ν.Ο.ΠΥΛΟΥ (1)-Γ.Α.Ε.Τ. ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ-Α.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
Ομάδα Παγκορασίδων 2 (Κ16), στην οποίαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2006 και μετά, θα αγωνιστεί στον Η΄ όμιλο με τις ομάδες: Ν.Ο.Κ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (2),ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. (2)-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. (2)-Ν.Ο.ΠΥΛΟΥ (2)-ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Τις ομάδες του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ.1888 απαρτίζουν 53 συνολικά αθλήτριες που έχουν δελτίο και μπορούν να αγωνιστούν.

Χορηγός στις προπονητικές φανέλες της Ομάδος Γυναικών και των αναπτυξιακών ομάδων είναι για άλλη μία χρονιά η Ασφαλιστική  Allianz».