Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 12:15

Στις 29 Μαρτίου ο 15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης

Χαράλαμπος Μακρής, Γιώργος Αθανασόπουλος, Ηλίας Ζαχαρόγιαννης Χαράλαμπος Μακρής, Γιώργος Αθανασόπουλος, Ηλίας Ζαχαρόγιαννης

Τρόπους προβολής, ανάδειξης και αναβάθμισης της διοργάνωσης του Μαραθωνίου της Μεσσήνης συζήτησαν με τον καθηγητή ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ και τεχνικό σύμβουλο του Μαραθωνίου, Ηλία Ζαχαρόγιαννη, ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, και ο αντιδήμαρχος, Χαράλαμπος Μακρής, σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη...

Οριστικοποίησαν, μάλιστα, την ημερομηνία διεξαγωγής του 15ου Μαραθωνίου Μεσσήνης στις 29 Μαρτίου 2020.

Στόχος του Δήμου Μεσσήνης, όπως δήλωσε ο κ. Αθανασόπουλος, είναι το 2020 οι συμμετοχές στον μαραθώνιο των 42,195 χλμ. να σημειώσουν σημαντική αύξηση και να λάβουν μέρος στη διοργάνωση ακόμη περισσότεροι δρομείς από άλλες χώρες. 

«Ο Μαραθώνιος Μεσσήνης είναι η μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου μας κι αυτό που επιθυμούμε είναι να τον καθιερώσουμε στο παγκόσμιο ημερολόγιο των δρομικών εκδηλώσεων», σημείωσε.
«Με καλό προγραμματισμό, έγκαιρη προετοιμασία και άψογη συνεργασία θα επιτύχουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από κάθε γωνία του κόσμου», πρόσθεσε ο δήμαρχος Μεσσήνης.