Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 10:52

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο «Ancient Messene Open»

Ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, με τον εμπνευστή του «Ancient Messene Open», Γιώργο Λαζαρίδη Ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, με τον εμπνευστή του «Ancient Messene Open», Γιώργο Λαζαρίδη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (3/11) το 4ο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Ancient Messene Open», στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου  «Buca Beach Resort» στην Ανάληψη Μεσσήνης...

Στη φετεινή διοργάνωση συμμετείχαν 40 αθλητές από 17 χώρες με τους συνοδούς τους.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Μεσσήνης, επισημαίνει ότι «ως  συνδιοργανωτής, στήριξε το τουρνουά που προβάλλει τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο, καθώς φέρει το όνομα της Αρχαίας Μεσσήνης, ενός από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας».

Ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Χαράλαμπος Μακρής, παρευρέθηκαν στις απονομές των τελικών αγωνισμάτων του Σαββάτου, όπου ο κ. Αθανασόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό και στη συνέχεια απένειμαν τιμητικές πλακέτες σε νικήτριες και νικητές.

Υπενθυμίζεται ότι το τουρνουά ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια με πρωτοβουλία του Καλαματιανού παγκόσμιου πρωταθλητή στο τένις με αμαξίδιο, Γιώργου Λαζαρίδη.