Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 08:28

Aqua aerobic για όλες τις ηλικίες από τον Ναυτικό Όμιλο

Aqua aerobic για όλες τις ηλικίες από τον Ναυτικό Όμιλο

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Δροσιστική γυμναστική και ευεξία προτείνει ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας και καλεί όσους ενδιαφέρονται, όποια ηλικία και αν έχουν, να γραφτούν στο τμήμα aqua aerobic…

Συγκεκριμένα ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας ανακοίνωσε ότι “με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ενήλικων φίλων μας από φέτος θα λειτουργήσει τμήμα aqua aerobic Τρίτη και Πέμπτη 20:00 - 21:00. Το aqua aerobic είναι άσκηση μέσα στο νερό έτσι ώστε ο ασκούμενος να μην έχει το φόβο κάποιου τραυματισμού. Είναι για όλες τις ηλικίες ανεξάρτητα από την φυσική κατάσταση του ατόμου. Στοχεύει στη βελτίωση της ισορροπίας, ευλυγισίας, ενδυνάμωσης και στάσης του σώματος, όπως και τον έλεγχο του καθημερινού στρες. Οι ασκήσεις τονώνουν την κάρδιο αναπνευστική αντοχή και ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Ενδείκνυται και για άτομα με προβλήματα στη μέση και στη κίνηση. Λόγω των μέτρων που αφορούν τον covid-19 θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 694-8591107 (κα. Τσάκωνα Βασιλική Έφορος Κολύμβησης). Φορέστε λοιπόν το μαγιό σας και ένα τεράστιο χαμόγελο και ελάτε για "δροσιστική γυμναστική".

Για εγγραφές - πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα του ομίλου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία στο κολυμβητήριο (κα. Βασιλάτου Ιωάννα 6982976813)”.