Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 18:07

Προετοιμασίες για το άνοιγμα του κολυμβητηρίου

Προετοιμασίες για το άνοιγμα του κολυμβητηρίου

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανοίξει το κολυμβητήριο της Καλαμάτας, ενώ σύλλογοι έχουν ήδη ανακοινώσει ότι τα μαθήματα και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 14 Σεπτέμβρη. Ο Δήμος Καλαμάτας από την πλευρά του ανακοίνωσε σήμερα ότι εκτελούνται εργασίες τόσο στην πισίνα και άλλους εξωτερικούς χώρους όσο και στο μηχανοστάσιο…

Συγκεκριμένα από το Δήμο ανακοινώθηκε: “Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας. Σύμφωνα με ενημέρωση που δόθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό, οι εργασίες αφορούν τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και στο μηχανοστάσιο. Οι εργασίες που είναι σε εξέλιξη, εντάσσονται στην προετοιμασία που γίνεται, προκειμένου το Κολυμβητήριο τις αμέσως επόμενες ημέρες να λειτουργήσει για τη νέα περίοδο.  

Υπενθυμίζεται ότι ήδη το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που ο Αθλητικός Οργανισμός έχει και υλοποιεί, δαπανήθηκαν σημαντικά ποσά για συντήρηση και αντικατάσταση υλικών και προμήθεια συστημάτων στην εν λόγω αθλητική εγκατάσταση (ισοθερμικό πανί, σκούπα κ.ά.)”.