Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 01:33

Με τον ερχομό του Σεπτέμβρη ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου του Μεσσηνιακού

Με τον ερχομό του Σεπτέμβρη ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου του Μεσσηνιακού

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Με ορμή, μετά τις επιτυχίες της περασμένης σεζόν και με προσοχή απέναντι στον κορονοϊό, ο Μεσσηνιακός ανακοίνωσε ότι την 1η Σεπτέμβρη ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου…

“Η νέα σεζόν ξεκινά για το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. με αισιοδοξία ότι θα είναι αντίστοιχη της περασμένης σεζόν, όπου παρά τις δυσχέρειες που προκάλεσε η πανδημία, τα παιδιά του Συλλόγου πρωταγωνίστησαν στα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα” ανακοίνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος και συνεχίζει ως εξής: “Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή της περασμένης σεζόν, ο Μεσσηνιακός αναδείχθηκε κορυφαίος  Σύλλογος της Πελοποννήσου  στην κατηγορία Κ16 και στην κατηγορία Ανδρών- Γυναικών, ενώ κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία Κ18, με την συνολική συγκομιδή μεταλλίων να είναι  21 χρυσά, 13 ασημένια και  12 χάλκινα.

Συνεχίζοντας με τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 ο Σύλλογος κέρδισε 2 χρυσά μετάλλια, στο ύψος με τον Λάμπρο Μπακούρο και στην Σφυροβολία με τον Εμμανουήλ Παπαδημητρίου, ενώ η Χρυσούλα Τσούμπανου κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο ύψος κοριτσιών. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 πρωταγωνίστησε ξανά ο Λάμπρος Μπακούρος που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, παρότι άνηκε σε μικρότερη ηλικιακή κατηγορία. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, πρωταγωνίστησε ο Γιώργος Βασιλογιαννακόπουλος, ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν, ‘’πιάνοντας’’ και το όριο για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα.

Κορυφαίες επίσης στιγμές  για τον Σύλλογο την περασμένη σεζόν, ήταν οι κλήσεις του Γιώργου Βασιλογιαννακόπουλου στην Εθνική Ομάδα Κ20 και η συμμετοχή του στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ταλίν, και αυτή του Λάμπρου Μπακούρου στην Εθνική Ομάδα Παίδων- Κορασίδων και η συμμετοχή του στην διεθνή συνάντηση Ελλάδας- Κύπρου.

Με την αγωνιστική ορμή και τις επιτυχίες της περασμένης σεζόν, ξεκινούν λοιπόν ξανά οι προπονήσεις του Τμήματος Στίβου του Συλλόγου. Η αγωνιστική ομάδα έχει ήδη συγκεντρωθεί, ξεκινώντας σιγά- σιγά την προετοιμασία της νέας σεζόν. 

Για τις Ακαδημίες του Συλλόγου, οι εγγραφές ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης στις 18:00-19:00 καθημερινά, ενώ η έναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών  θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Ο Σύλλογος καλεί λοιπόν τους γονείς να εμπιστευθούν την εκγύμναση των παιδιών τους στο Μεσσηνιακό Γ.Σ., καθώς οι αξίες και τα ιδανικά του αρχαιότερου Συλλόγου της χώρας παραμένουν αναλλοίωτα από το έτος ίδρυσης του το 1888 έως και σήμερα. Θα τηρούνται φυσικά όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπει η ΓΓΑ για την ασφάλεια των παιδιών και των προπονητών, ενώ ο Σύλλογος εύχεται καλή νέα σεζόν με υγεία σε όλο τον κόσμο”.