Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 01:59

Η “Μαύρη Θύελλα” με τον Παναθηναϊκό Β’ στη Μεσσήνη

Η “Μαύρη Θύελλα” με τον Παναθηναϊκό Β’ στη Μεσσήνη

Έντεκα χρόνια μετά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας της Καλαμάτας ως γηπεδούχου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Μαύρη Θύελλα έχει επιστρέψει πλέον στην κατηγορία, που πλέον ονομάζεται Σούπερ λιγκ 2 και στις τρεις μετά το μεσημέρι αντιμετωπίζει στη Μεσσήνη στον Παναθηναϊκό Β. Η ομάδα ζητά την υποστήριξη των φιλάθλων της, καθώς επίσης τους καλεί να προσέλθουν έγκαιρα στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης για να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο…

Σχετικά η ομάδα ανακοίνωσε: “Ένδεκα χρόνια πέρασαν από τον τελευταίο αγώνα της Καλαμάτας στην έδρα της για την Β κατηγορία (Σούπερ λιγκ 2 πλέον) και η Μαύρη Θύελλα επιστρέφει μπροστά στους οπαδούς της σαν γηπεδούχος σ' αυτή την κατηγορία.

ΟΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στη Μεσσήνη όπου η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό Β!

Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές σας περιμένουν να ενισχύσετε την προσπάθεια των παικτών μας να φτάσουν στη νίκη!

Ο αγώνας δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, ενώ θα τηρηθούν ευλαβικά όσα έχουν σχέση με το υγειονομικό πρωτόκολλο για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Η προσέλευση του κόσμου να μην γίνει την τελευταία στιγμή για αποφυγή συνωστισμού και οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους όσο γίνεται νωρίτερα”.