Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 11:54

Έφυγε από την Καλαμάτα ο Νίκος Αναστόπουλος!

Έφυγε από την Καλαμάτα ο Νίκος Αναστόπουλος!

ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ 
Παραιτήθηκε από την ομάδα της Καλαμάτας ο προπονητής, Νίκος Αναστόπουλος, κάτι που ο ίδιος ουσιαστικά είχε προαναγγείλει από χθες ότι θα συμβεί, μετά την ήττα από την Κηφισιά στη Μεσσήνη. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Πρασσά. Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Αναστόπουλος πρόκειται να αναλάβει άλλη ομάδα, στη σούπερ λινγκ… 

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε σχετικά: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο πρόεδρος κ. Πρασσάς έκανε δεκτή την παραίτηση του Νίκου Αναστόπουλου αφού ο κόουτς δεν ήθελε να παραμείνει στο τιμόνι της Μαύρης Θύελλας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έμεινε δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και την περυσινή αγωνιστική περίοδο μας γέμισε χαρά οδηγώντας την, πρωταθλήτρια, στη Σούπερ λιγκ 2.

Νίκο είσαι και θα είσαι για πάντα ένας φίλος της Καλαμάτας. Σ' ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο σύλλογο μας και σου ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας σου.

Χρέη προπονητή προς το παρόν στην ομάδα στα επόμενα δύο εντός έδρας ματς με Ρόδο και ΑΕΚ Β αναλαμβάνει ο Γιάννης Μπελά, μέχρι χθες βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία”.