Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 00:58

Έντονη διαμαρτυρία της Καλαμάτας για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Κηφισιά

Έντονη διαμαρτυρία της Καλαμάτας για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Κηφισιά

Ανακοίνωση έντονης διαμαρτυρίας, με τίτλο “Ζήτω τα παράλογα του ελληνικού ποδοσφαίρου”, εκδόθηκε χθες το βράδυ από την ΠΑΕ Καλαμάτα, για τον αγώνα με την Κηφισιά, η οποία κέρδισε την ομάδα της Μεσσηνίας με 0-1 στη Μεσσήνη. Η ΠΑΕ Καλαμάτα τονίζει ότι ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ομάδας ως οφσάιντ, ενώ το γκολ της Κηφισιάς μπήκε από πέναλτι, σε μια φάση για την οποία ο διαιτητής όχι μόνο δεν διαπίστωσε παράβαση αλλά αντίθετα “κιτρίνισε” για θέατρο τον επιθετικό της Κηφισιάς, ωστόσο αλλά στη συνέχεια άλλαξε την απόφασή του δίνοντας το πέναλντι!..

Η διαμαρτυρία της Καλαμάτας έχει ως εξής: “ΖΗΤΩ τα παράλογα του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!

Που υπάρχει γραμμένο ο Διαιτητής να είναι κομπάρσος και οι βοηθοί του...πρωταγωνιστές;

Η ΠΑΕ Καλαμάτα διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτητική τριάδα του αγώνα της με την Κηφισιά και έχουμε φοβερά παράπονα από τις αποφάσεις των βοηθών σε καίρια σημεία του παιχνιδιού.

Ο πρώτος βοηθός Πριονάς μας ακύρωσε κανονικό γκολ του Λουκίνα, ο οποίος, βλέποντας και το video, δεν ήταν σε καμμία περίπτωση σε θέση οφσάιντ πριν σκοράρει, ενώ ο Β βοηθός Καραλής ζήλεψε τη… δόξα των διαιτητών στο VAR και έπεισε τον διαιτητή Λάμπρου να δώσει πέναλτι, την ώρα που ο ρέφερυ ήταν δίπλα στη φάση και είχε δείξει κίτρινη για θέατρο στον παίκτη της Κηφισιάς!!!

Απίστευτο και όμως Ελληνικό!!

Ο ένας ακύρωνε, ο άλλος έπαιζε το ρόλο του Βαρίστα και καταδίκασε την ομάδα μας σε ήττα!!!

Ο διαιτητής Λάμπρου ανέχτηκε τις καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων και είναι ζήτημα αν στο Β ημίχρονο παίχτηκε ποδόσφαιρο πάνω από 15 λεπτά!!!

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να υπάρχει σχέδιο για να ανακοπεί η πορεία της Μαύρης Θύελλας προς την κορυφή! Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη διαιτησία ήταν μια κακή παρένθεση και μόνο!

Άραγε έχει συμβεί στο παρελθόν ένας βοηθός να πει σε διαιτητή να δώσει πέναλτι, τη στιγμή που ο ρέφερυ ήταν σίγουρος για την απόφαση του όπως έδειξε με το αρχικό σφύριγμα του για θέατρο;

Μήπως επηρεάστηκαν από τον πάγκο της Κηφισιάς που μπήκε μέσα στο γήπεδο ουρλιάζοντας;

Αναγκαζόμαστε να βγάλουμε δεύτερη ανακοίνωση σε δύο ημέρες, αλλά διευκρινίζουμε για την πρώτη οτι θεωρούμε ότι είναι συμπτωματικό το γεγονός οτι σε 13 ημέρες θα δώσουμε πέντε παιχνίδια!

Μακάρι να είναι συμπτωματική και η σημερινή κακή διαιτησία.

Είναι η πρώτη φορά που ασχοληθήκαμε με τη διαιτησία και ευχόμαστε να μην επανέλθουμε…”.