Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 16:36

Διακρίσεις μικρών αθλητών του Συλλόγου “Judo Καλαμάτας” και προετοιμασία για το Πανελλήνιο

Η Εμμέλια Λαμπροπούλου στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου Η Εμμέλια Λαμπροπούλου στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος είναι ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Judo Καλαμάτας, Παναγιώτης Μαρκάκης, με την αγωνιστική συμμετοχή των μικρών αθλητών του στο τουρνουά “Αττικός”, που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι την Κυριακή 5 Μαρτίου. Αυτές τις μέρες ο Παναγιώτης Μαρκάκης προετοιμάζει τους αθλητές του για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Α-Β που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου, στο Λουτράκι.

Ο Σύλλογος Judo Καλαμάτας συμμετείχε στους αγώνες της περασμένης Κυριακής με έξι αθλητές στην κατηγορία juniorw, οι οποίοι πέτυχαν τις ακόλουθες διακρίσεις:

Καψάλας Βαγγέλης  -  1η θέση χρυσό 

Λαμπροπούλου Εμμέλια  -  1η θέση χρυσό 

Δημόπουλος Παναγιώτης  -  1η θέση χρυσό 

Κολόζη Ελένη  -  3η θέση χάλκινο 

Πουλόπουλος Δημήτρης  -  3η θέση χάλκινο 

Πουλόπουλος Ηλίας  -   3η θέση χάλκινο

Ο προπονητής Παναγιώτης Μαρκάκης δήλωσε: “Αν και ήταν η πρώτη φορά για τους περισσότερους αθλητές μας, η αγωνιστικότητα που έδειξαν αυτά τα παιδιά ήταν πέρα των προσδοκιών μας. Έπαιξαν, το διασκέδασαν και ανυπομονούν για τους επόμενους αγώνες. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισαν”.

Σε ό,τι αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι, ο Σύλλογος θα συμμετέχει με την αγωνιστική ομάδα Παίδων Α-Β και συγκεκριμένα με τους:

Σέργιο Θεοδωρακόπουλο, Στέφανο Μητσέα, Παναγιώτη Σπηλιώτη, Δημήτρη Σπηλιώτη, Χάρη Σαχλά, Γιάννη Σαχλά, Θάνο Κοντούλη και Γιώργο Ροβολή. 

Ο Παναγιώτης Μαρκάκης σημείωσε ότι “είναι πολύ σημαντική  αυτή η διοργάνωση και τα παιδιά θα προσπαθήσουν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών για να πάρουν την πρόκριση για τους Βαλκανικούς αγώνες”.