Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 14:32

Δρομείς του “Kalamata Running Project” στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Δρομείς του “Kalamata Running Project” στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου “Kalamata Running Project” συμμετείχαν και φέτος οργανωμένα σε διοργανώσεις του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και συγκεκριμένα δύο δρομείς έτρεξαν τα 42 χιλιόμετρα και 61 συμμετείχαν στο δρόμο των 10 χιλιομέτρων. Ο Σύλλογος τονίζει ότι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους δρομείς τους, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά…

 

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος ανακοίνωσε ότι “για ακόμη μια χρονιά ο Γ.Σ. Kalamata Running Project έδωσε το “παρών” στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός τρεξίματος που διεξάγεται στην Ελλάδα, τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. 

Συγκεκριμένα 61 αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου αγωνίστηκαν στον δρόμο των 10 χλμ το απόγευμα του Σαββάτου και 2 αθλητές στον Μαραθώνιο της Κυριακής. 

Όλοι οι αθλητές προσπάθησαν, αγωνίστηκαν και τερμάτισαν απολαμβάνοντας την χαρά της συμμετοχής αλλά και του τερματισμού μέσα στο Καλλιμάρμαρο, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μια μοναδική εμπειρία που όποιος/α την βιώσει σίγουρα θα θέλει να την επαναλάβει. 

Τα θετικά συναισθήματα και τα χαμόγελα περίσσεψαν, γεγονός που από μόνο του αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία της προσπάθειας. Οι δε προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, καθώς αρκετοί από αυτούς βελτίωσαν και τις ατομικές επιδόσεις τους σε μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή. 

Ο Σύλλογος πλέον επιστρέφει στη βάση του, όπου οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με τους νέους στόχους να έχουν ήδη τεθεί, καθώς η αγωνιστική σεζόν μόλις ξεκίνησε!".