Μεσσήνη και Κυριακή θα υποδεχτεί τον Άρη Πετρούπολης, στις 17.00, στην έδρα του αγώνα δουλεύει ήδη η καλαματιανή ομάδα (με το αζημίωτο μάλιστα…) με την ένταση στις προπονήσεις να κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε προς το ματς.
Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, η ΚΒ θέλει νίκη μετά την ήττα στην πρεμιέρα στο Καναλάκι επιπλέον γιατί έχει στόχο πρωταρχικό ή δυνατόν μη χάσει ροζ φύλο αγώνα στα εντός της.
Πονοκέφαλο, μάλιστα μεγάλο προκαλεί η περίπτωση του τραυματισμού του Σκοπέτου που φέρεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρός. Όσο σοβαρή και πολύτιμη τελικά δείχνει να είναι η παρουσία του έμπειρου παίκτη στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πολυτέλεια η απουσία του στα πλάνα.
Πόσο μάλλον όταν εκφράζονται φόβοι για… θέμα που μπορεί να κρατήσει τον παίκτη εκτός τερέν για διάστημα υπολογίσιμο. Στην παρούσα φάση βέβαια δεν τίθεται θέμα απόκτησης παίκτη και το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω.
Σίγουρα δεν παίζει με την Πετρούπολη, όπως και ο Αλεξανδρόπουλος, που επίσης απουσίασε από τη «μάχη» στο Καναλάκι.
Οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και ο κόουτς Κορογώνας «διαβάζει» τον αντίπαλο που προέρχεται επίσης από ήττα, βαριά μάλιστα έχασε με 26 πόντους διαφορά από την Πεύκη εντός έδρας.
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004