Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 02:11

Βιντεοτέχνη και σήμερα από το “festival μηδέν”

Βιντεοτέχνη και σήμερα από το “festival μηδέν”

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΣΙΝΕ 
Έργα βιντεοτέχνης που μιλούν για όλα, τα συναισθήματα του ανθρώπου, την ψυχολογική του κατάσταση, τη ζωή, τη φαντασία, τα όνειρα, τη μουσική, το χορό, τα πάντα, προβάλλονται και σήμερα από το «festival μηδέν». Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι θα γίνονται προβολές στο Καλλιτεχνικό Στέκι Καλαμάτας, ενώ το διήμερο προβολών του «festival μηδέν» θα ολοκληρωθεί το βράδυ, στο Καφέ Σινέ, όπου οι προβολές θα ξεκινήσουν στις 9:20. Χθες έγιναν προβολές στο Καλλιτεχνικό Στέκι, στη Δημοτική Πινακοθήκη «Α. Τάσσος» και στη στοά Λόντου, στο Baba Yaga

Το πρωί στο Καλλιτεχνικό Στέκι θα παρουσιαστούν οι ενότητες «Beckett me» σε επιμέλεια της Γιούλας Παπαδοπούλου, «Keep moving» σε επιμέλεια της Μαργαρίτας Σταυράκη, «Game over» σε επιμέλεια της Μαρίας Μπουρίκα και από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη η ενότητα «Όταν ήμασταν παιδιά», σε επιμέλεια του Βασίλη Παπαευσταθίου.
Το βράδυ στο Καφέ Σινέ θα παρουσιαστούν οι ενότητες «in wonderland» σε επιμέλεια του Νίκου Ποδιά και «Χορογραφίες του Ασυνείδητου» σε επιμέλεια της Μαργαρίτας Σταυράκη.