Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 19:30

“Φαντεζί” τα νέα γραφεία της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας στο Σιδηροδρομικό σταθμό

Ο επικεφαλής του Γραφείου Υποψηφιότητας, Έκτωρ Τσατούλης και ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας Ο επικεφαλής του Γραφείου Υποψηφιότητας, Έκτωρ Τσατούλης και ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Ζωηρά, έντονα χρώματα κυριαρχούν στους νέους χώρους του Γραφείου Υποψηφιότητας της Καλαμάτας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, στον όροφο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας. Φωτεινά μπλε και κίτρινα χρώματα δημιουργούν μια «φαντεζί» ατμόσφαιρα. Ωστόσο, το Γραφείο Υποψηφιότητας εγκαταστάθηκε στους νέους του χώρους, με μεγάλη καθυστέρηση όμως και με προβλήματα που μένουν ακόμη άλυτα…

Στον όροφο του Σιδηροδρομικού Σταθμού έγιναν εργασίες επισκευής από το Δήμο Καλαμάτας, χωρίς όμως να έχουν προβλεφθεί όλες οι ανάγκες, με αποτέλεσμα αφενός να καθυστερήσει η μετεγκατάσταση του Γραφείου Υποψηφιότητας από το Πνευματικό Κέντρο, η οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει πριν από το Πάσχα, κυρίως όμως να μην μπορούν τα στελέχη του Γραφείου να αποδώσουν στο απόλυτο των δυνατοτήτων τους είτε επειδή στο Πνευματικό Κέντρο υπήρχε στενότητα χώρου είτε επειδή στον όροφο του Σιδηροδρομικού Σταθμού υπάρχουν ακόμη προβλήματα.

Παναγιώτης Νίκας, Μαρία Καλλικούνη, Έκτωρ Τσατσούλης
Πάντως σήμερα επισκέφθηκε το νέο χώρο του Γραφείου Υποψηφιότητας ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας και συμφωνήθηκε να γίνουν ορισμένες περαιτέρω παρεμβάσεις ώστε να καταστεί περισσότερο λειτουργικός.
Ο δήμαρχος το πρωί μίλησε για την υποψηφιότητα της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση Θεοχαρόπουλο, τονίζοντας ότι γίνεται ιδιαίτερα σοβαρή δουλειά και πως υπάρχει αισιοδοξία ότι η Καλαμάτα θα κερδίσει τον τίτλο.
Στ.Μ.