Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 18:13

Ετοιμασίες από το Δήμο για την 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης Καλαμάτας

Ετοιμασίες από το Δήμο για την 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης Καλαμάτας

ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
Η απόλαυση της εμπειρίας του νυχτερινού μπάνιου, η διασκέδαση, η φυγή από την καθημερινότητα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, τονίζει ο Δήμος Καλαμάτας ότι είναι ο σκοπός της 1ης Γιορτής Νυχτερινής Κολύμβησης, που διοργανώνεται για την Παρασκευή, 12 Αυγούστου, από τις εννέα το βράδυ μέχρι τις δύο μετά τα μεσάνυχτα. Ο Δήμος σημειώνει ότι επαγγελματίες της Παραλίας διοργανώνουν γι’ αυτή τη βραδιά παράλληλες εκδηλώσεις με μουσική και εκπλήξεις…

Ειδικότερα, σε σημερινή του ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει σχετικά: «Το βράδυ της Παρασκευής 12 Αυγούστου 2016, από τις 21.00, έως τις 02.00 του Σαββάτου 13 του μήνα, ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει μια βραδιά αναψυχής, χαλάρωσης, δροσιάς στην πιο ζεστή περίοδο του καλοκαιριού, με νυχτερινό μπάνιο που θα πλαισιωθεί από μουσικά δρώμενα, στην Παραλία Καλαμάτας.
Επίκεντρο της διασκέδασης θα είναι ο χώρος του δημοτικού πάρκινγκ, κοντά στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Καρακούση. Το σημείο αυτό θα φωτισθεί από το Δήμο, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στους κολυμβητές να κάνουν νυχτερινό μπάνιο με ασφάλεια. Επιπροσθέτως, για την ασφάλεια των λουομένων θα βρίσκεται εκεί ομάδα 4 ναυαγοσωστών του Δήμου Καλαμάτας, ενώ θα υπάρξει κάλυψη εκ μέρους των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου χρειασθεί, σε θέματα Πρώτων Βοηθειών.
Ο Δήμος θα προσφέρει δωρεάν σε όλους παγωμένο νερό τοπικής παραγωγής, χορηγία της ποτοποιΐας Κωστέα.
Οι επαγγελματίες της Παραλίας θα αναπτύξουν σε όλο το μήκος της παραλιακής ζώνης παράλληλες δράσεις, με μουσικές, happenings και εκπλήξεις, για όσους θελήσουν να κάνουν νυχτερινό μπάνιο συνδυάζοντάς το με διασκέδαση.
Στόχος του Δήμου είναι η προβολή της Καλαμάτας, η διασκέδαση και η φυγή από την καθημερινότητα για τους πολίτες και τους επισκέπτες, καθώς και η τόνωση της επαγγελματικής δραστηριότητας στην Παραλία της Καλαμάτας».