Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 10:52

Ψυχολογικές αυταπάτες και ιστορίες προσωπικής ματαίωσης, στο Σύλλογο της Αγίας Τριάδας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Πανέξυπνος ο νους του ανθρώπου, ξέρει με διάφορα παιχνίδια να παγιδεύει σε ψυχολογικές αυταπάτες και ιστορίες προσωπικής ματαίωσης. Αυτό είναι το θέμα εκδήλωσης-διάλεξης που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αγίας Τριάδας,  στην Καλαμάτα, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας  και επαγγελματικής κατάρτισης για το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017…

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το θέμα της εκδήλωσης-διάλεξης, που θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Αθηνών 154 και θα ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα, είναι: «Παιχνίδια του Νου, Ψυχολογικές Αυταπάτες και Ιστορίες Προσωπικής Ματαίωσης. Πώς να ανακατασκευάσετε τα νοήματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους». Τη διάλεξη θα κάνει ο καθηγητής κοινωνιολογίας Ευστράτιος Παπάνης.
Οι διοργανωτές σημειώνουν ότι «η είσοδος και συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στα ετήσια ανοικτά προγράμματα ψυχικής υγείας του Πανεπιστημίου.
Για εγγραφή τηλεφωνήστε στο 6940911716 κα Ελένη Πρασσά, ή στείλτε email στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δηλώσεις ηλεκτρονικής συμμετοχής: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdvW9ssao4ACd7SZ_…/viewform
Είναι μία πρωτοβουλία  υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου  στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας  και επαγγελματικής κατάρτισης   για το Ακαδημαϊκό έτος   2016-2017  που θα βοηθήσουν και θα συντείνουν στην απασχόληση  των καταρτιζόμενων».