Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 11:43

Αποχαιρετισμός για τις διακοπές των γιορτών με χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στον "Χαρταετό"

Αποχαιρετισμός για τις διακοπές των γιορτών με χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στον "Χαρταετό"

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Το πνεύμα των Χριστουγέννων ήρθε και δημιούργησε μια ξεστή και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο εικαστικό εργαστήρι «Χαρταετός», στην Καλαμάτα, κάνοντας τα παιδιά και τους μεγάλους να περάσουν θαυμάσια το απόγευμα της Πέμπτης, πριν αποχαιρετιστούν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο «Χαρταετός» διοργάνωσε ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, με μια εκπληκτική αφήγηση παραμυθιού, με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και με κεράσματα για τους μικρούς και τους μεγάλους…

Ειδικότερα, η Παναγιώτα Ηλιοπούλου αφηγήθηκε με τόσο παραστατικό και γλυκό τρόπο το παραμύθι «Η ιστορία του Ίσιλοκ, του 4ου μάγου», ενώ ο μουσικός Αντώνης Κουφουδάκης τη συνόδευσε με τους ήχους και τη μουσική της κιθάρας του, δίνοντας στην αφήγηση ρυθμό.
Ακολούθησε χριστουγεννιάτικη κατασκευή και το εργαστήριο ολοκληρώθηκε με κεράσματα για τις γιορτές.
_1016355.JPGΤα παιδιά του εργαστηρίου με τους υπεύθυνους, τον Απόστολο Μυλωνά και τη Μιράντα Λώμη, έχουν φτιάξει και μια εντυπωσιακή κατασκευή στην είσοδο του «Χαρταετού», το εργαστήριο όπου ο Άγιος Βασίλης και οι βοηθοί του ετοιμάζουν τα δώρα για τα παιδιά.
Ο «Χαρταετός» λειτουργεί στην οδό Σπετρών και Αριστείδου 29, απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης (τηλέφωνο 2721110337)
Στ.Μ.
_1016346.JPG