Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 20:21

Στο μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου μαθήτριες της Σχολής Χορού της Φάρις

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 
Την παράσταση «Η Βασίλισσα του Χονιού», από το μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου, παρακολούθησαν φέτος, στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης πλέον ετήσιας πολιτιστικής και εκπαιδευτικής εκδρομής στην πρωτεύουσα, μαθήτριες της Σχολής Χορού της Φάρις. Οι μαθήτριες και οι συνοδοί τους εντυπωσιάστηκαν…

FARIS-MATRHITRIES-XOROS-MEGARO-MOUSI-29-12-16.jpgΠρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε να πραγματοποιείται και συνεχίζεται με πρωτοβουλία της καλλιτεχνικής διευθύντριας της Σχολής, Κατερίνας Κασιούμη, με την πολύτιμη όμως βοήθεια του Συλλόγου Γονέων των μαθητών της Φάρις.
Η χορογραφία της παράστασης ήταν της Ανικό Ρεχβιασβίλι ενώ, όπως τονίζεται και σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, «το μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου επιβεβαίωσε την φήμη του ως ένα από τα πλέον καταξιωμένα συγκροτήματα κλασικού χορού, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους θεατές, μικρούς και μεγάλους.
Η Διευθύντρια και τα στελέχη εύχονται «το 2017 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και νέες εμπειρίες. Εμπειρίες που θα δυναμώνουν και θα καλλιεργούν τη σχέση των μαθητών με την Τέχνη και τον Πολιτισμό».