Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 17:41

Γονείς και έφηβοι: Μια σχέση ουσίας

Γονείς και έφηβοι: Μια σχέση ουσίας

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 
Βιωματικό σεμινάριο με την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕΠΕΠΨΥ) Καλαμάτας διοργανώνει για τη Δευτέρα το απόγευμα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Παραλίας, σε συνεργασία με τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, με θέμα «Γονείς και Έφηβοι: Μια σχέση ουσίας». Θα προηγηθεί απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και υποβολή υποψηφιοτήτων για τις νέες αρχαιρεσίες…

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Παραλίας Καλαμάτας, σε συνεργασία με τη διεύθυνση και τους διδάσκοντες, πραγματοποιούν τη Δευτέρα 23/01/2017 και ώρα 5:30' μμ εκδήλωση στο χώρο του σχολείου.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει :
α) Απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ και υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.
β) Βιωματικό σεμινάριο από την επιστημονική ομάδα του Κ.Ε.ΠΕ.Π.Ψ.Υ με θέμα : " Γονείς και Εφηβοι - Μια σχέση ουσίας".
Καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου να συμμετάσχουν, στηρίζοντας έτσι το ίδιο το εκπαιδευτικό έργο και ταυτόχρονα ενισχύοντας τη σχέση των παιδιών μαζί τους και με το σχολείο».