Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 08:25

Η ορχήστρα “Flex” του Δημοτικού Ωδείου στο Ωδείο Αθηνών

Η αίθουσα Ehrbarsaal στη Βιέννη Η αίθουσα Ehrbarsaal στη Βιέννη

ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ 
Στην αίθουσα συναυλιών του ιστορικού Ωδείου Αθηνών θα δώσει συναυλία σήμερα, Σάββατο, στις 7.30 το βράδυ, η ορχήστρα εγχόρδων «Flex» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Η αποψινή εμφάνιση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ορχήστρας για το ταξίδι της στη Βιέννη τον Μάιο...

Η ορχήστρα εγχόρδων «Flex» έχει προσκληθεί από το Κρατικό Ωδείο της Βιέννης (Prayner Conservatoire) για μια από κοινού συναυλία στις 12 Μαΐου στην αίθουσα "Ehrbarsaal" της Βιέννης. Η «Ehrbarsaal» είναι μια από τις σημαντικότερες αίθουσες μουσικής δωματίου της Βιέννης και βρίσκεται σε ένα παλάτι του 19ου αιώνα (Palais Ehrbar). 

«Η παρουσία της ορχήστρας εγχόρδων του Ωδείου μας σε αυτόν τον χώρο, προσφέρει σημαντική εμπειρία στους μαθητές μας αλλά και καταξιώνει το "Flex" στο χώρο των ημιεπαγγελματικών ορχηστρών της χώρας μας. Η καλλιτεχνική επιμέλεια και η  διδασκαλία της Ορχήστρας αποτελούσε και αποτελεί όραμα της Εφόρου του τμήματος εγχόρδων του Ωδείου μας, Ηλέκτρας Βεζύρογλου, την οποία ευχαριστούμε πολύ», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.