Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 11:17

Φορτσάκης και πανεπιστημιακοί καθηγητές σε ημερίδα για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Φορτσάκης και πανεπιστημιακοί καθηγητές σε ημερίδα για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
«Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στην Καθημερινή Ζωή» είναι το θέμα επιστημονικής ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου στην Καλαμάτα, από το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, τη Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Θα μιλήσουν ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. και καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης, ο καθηγητής Ιστορίας και Φιλοσοφίας του Πολιτισμού στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο Σπυρίδων Στέλιος διδάκτωρ Φιλοσοφίας στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο Μεσσήνιος Χρήστος Μπούρας, καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και αναπληρωτής πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς και ο Παναγιώτης Τζαβάρας, διευθυντής του ΚΕΚ Π.Ε. Μεσσηνίας και υποψήφιος διδάκτωρ του Μετσόβιου Πολυτεχνείου…

Η επιστημονική ημερίδα θα ξεκινήσει μετά στις 5:30 το απόγευμα, με εισαγωγή από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Η πρώτη εισήγηση θα γίνει από τον Παναγιώτη Τζαβάρα με θέμα «Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στην Ελλάδα και τον κόσμο» και θα ακολουθήσουν ο Χρήστος Μπούρας με θέμα «Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Αλλάζοντας τον τρόπο επικοινωνίας μας», Κώστας Θεολόγου «Η απώλεια του προσώπου στον κόσμο της ψηφιακής δικτύωσης», Σπυρίδων Στέλιος «Η διαμόρφωση ενός νέου κοσμοπολιτισμού», Θεόδωρος Φορτσάκης «Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και πολιτική». Στο τέλος της ημερίδας θα κάνει τον απολογισμό ο νόμιμος εκπρόσωπος του ΚΕΚ Π.Ε. Μεσσηνίας, περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Γκούνης.