Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 19:45

Oμιλίες και workshops γύρω από τον κόσμο του Facebook

Oμιλίες και workshops γύρω από τον κόσμο του Facebook

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 
Αφιερωμένο στο facebook και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί σε επίπεδο δημιουργίας περιεχομένου αλλά και διαφήμισης είναι το «In Situ Facebook stories», η νέα δράση του In Situ που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου στο συνεδριακό κέντρο του Elite City Resort, στην Καλαμάτα...

Η πρώτη μέρα είναι αφιερωμένη σε ομιλίες γύρω από επιτυχημένες καμπάνιες και case studies που αφορούν την επικοινωνία στο Facebook, ενώ η δεύτερη αποτελείται από δύο workshops, για την παραγωγή περιεχομένου και τη δημιουργία και υλοποίηση διαφημιστικών καμπανιών.

Οι εταιρίες που θα φιλοξενηθούν δημιουργούν και διαχειρίζονται την επικοινωνιακή στρατηγική διακεκριμένων ελληνικών και διεθνών brands και είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες και βραβευμένες.

Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρίες και ομιλητές που θα μιλήσουν στο In Situ Facebook stories είναι:

Ogilvy One Athens: Δημήτρης Σαββάκος

Publicis One Greece: Νίκος Αθηναίος

Isobar: Μελίτα Μαντζαρίδου και Κατερίνα Γιαννούλη

Four Wise Monkeys: Βαγγέλης Δαβιτίδης

Forestview: Γιάννης Αντωνίου

Weridelocal: Λουκάς Ζώρζος και Κλειώ Μπελογιάννη

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια μπορείτε να επισκεφθείτε το www.insituproject.gr, την event page στο Facebook ή να στείλετε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε και μέσω του www.viva.gr

- Τι είναι το In Situ

To In Situ είναι μια σειρά συνεδρίων και δράσεων, η οποία πραγματοποιείται αποκλειστικά στην περιφέρεια, εστιάζοντας στις δημιουργικές βιομηχανίες και στις νέες τεχνολογίες.

Σκοπός του In Situ είναι να εμπνεύσει, να ενημερώσει, να δώσει ιδέες εξέλιξης αλλά και να φέρει σε επαφή τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες με διακεκριμένους επαγγελματίες και εταιρίες του χώρου των δημιουργικών βιομηχανιών και της τεχνολογίας.

- Τι έχει κάνει μέχρι τώρα

Το In Situ έχει διοργανώσει το Metaλλaxis, ένα συνέδριο με θεματικές εμπνευσμένες από τη μεταβατική περίοδο που χαρακτηρίζει την Καλαμάτα και έχει συνδιοργανώσει το εκπαιδευτικό «θερμοκήπιο» ιδεών Venture Garden με το Green House και το Alba Graduate Business School

- Σε ποιους απευθύνεται

Το In Situ απευθύνεται αρχικά σε όσους αναγνωρίζουν το γενογός ότι η εξέλιξη προκύπτει μέσα από μια συνεχόμενη αναζήτηση γνώσης, συνεργασίας και ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων.

Οι δυο κύριες ομάδες - στόχοι του In Situ είναι:

- Επιχειρηματίες και τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοπούνται στην ευρύτερη περιοχή

- Τοπικοί φορείς, εργαζόμενοι και φοιτητές που επιζητούν την εξέλιξη και την περαιτέρω ανάπτυξή τους στις δημιουργικές βιομηχανίες και νέες τεχνολογίες