Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 00:18

Στον Αντώνη Πετρόγιαννη το φλουρί του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

Στον Αντώνη Πετρόγιαννη το φλουρί του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ «ΘΑΡΡΟΣ»
Και φέτος σε δημοσιογράφο έτυχε το φλουρί του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και συγκεκριμένα στον Αντώνη Πετρόγιαννη, που εργάζεται στην εφημερίδα «Θάρρος». Φαίνεται ότι η τύχη «έχει βάλει στο μάτι» τους δημοσιογράφους, καθώς φέτος είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που κερδίζει το φλουρί του Δημοτικού Συμβουλίου εργαζόμενος στον τοπικό Τύπο. Και λέμε τους έχει βάλει στο μάτι γιατί δεν είναι και η καλύτερη απασχόληση ενός δημοσιογράφου το να περνάει τις νύχτες του παρακολουθώντας τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ιδιαίτερα όταν αυτές διακρίνονται από ανίερες αντιπαραθέσεις ή από μακρές τοποθετήσεις χωρίς ουσία και ξεκάθαρες απόψεις…

Τον Αντώνη Πετρόγιαννη συγχάρηκαν για την τύχη του ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, που του πρόσφερε ως δώρα βιβλία από τη βιβλιοθήκη του Σώματος, καθώς και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι παρόντες πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων.

Ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να σχολιάσει με έμμεσο τρόπο ότι ο Αντώνης είναι από τους δημοσιογράφους που ασκούν σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή, τόνισε ωστόσο ότι είναι καθήκον των δημοσιογράφων να κάνουν κριτική και του ευχήθηκε δημοσιογραφικές επιτυχίες, υγεία και ευτυχία.
Στ.Μ.